Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Στην Αθήνα την Πέμπτη ο Μπαρόζο


Θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Επίκεντρο των συζητήσεων η οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη και κυρίως στην Ελλάδα...

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, θα επισκεφθεί την Πέμπτη, την Αθήνα, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν την οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα. Ο κ. Μπαρόζο δεν θα συνοδεύεται από άλλους Επιτρόπους, ούτε έχει προγραμματίσει συναντήσεις με άλλους πολιτικούς ηγέτες. Τελευταία φορά που είχε επισκεφθεί την Αθήνα ήταν τον Ιούνιο του 2009.
Παρά τον εσπευσμένο προγραμματισμό και ανακοίνωση της επίσκεψης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Επιτροπής διαβεβαίωσε ότι η επίσκεψη δεν είναι έκτακτη και περιλαμβάνεται στον τακτικό γύρο επαφών του κ. Μπαρόζο με Ευρωπαίους ηγέτες. Σημειώνεται ότι η επίσκεψη Μπαρόζο συμπίπτει με την έναρξη της αξιολόγησης του Προγράμματος Προσαρμογής από την αποστολή της τρόικας που κατέφθασε στην Αθήνα.
Πηγή: Kathimerini.gr
olympia.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η είδηση δεν είναι ό Μπαρόζο στην Αθήνα.Η είδηση θα είναι όταν πάει στη χώρα του, οπου καταζητείται για υποθέσεις διαφθοράς.
Αυτή είναι η Ε.Ε. που οι μισοί Ελληνες έχουν ονειρώξεις να παραμείνουμε πάση θυσία...