Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Βερολίνο: Και τρίτο μνημόνιο για Ελλάδα και... αντίο ευρώ


Tο Βερολίνο ετοιμάζεται για οριστικό τέλος στην ελληνική υπόθεση, εκτιμώντας ότι η περαιτέρω εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας στην Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει – πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά, αναφέρει σε δημοσίευμα του το περιοδικό "Επικαιρα"...
.

Πηγές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναφέρουν στα «Επίκαιρα» ότι η έκθεση της τρόικας θα είναι έτοιμη το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, καθώς στις 24 του μήνα αναμένεται να επιστρέψουν οι επικεφαλής για να αρχίσουν οι επί της ουσίας διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση. 

 Μεταξύ 1ης και 20 Αυγούστου το ΔΝΤ σταματά τις εργασίες του για τις θερινές διακοπές και κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθήσουν και οι Ευρωπαίοι της τρόικας.

Εφόσον αντιμετωπιστεί το θέμα του ομολόγου της ΕΚΤ, ύψους περίπου 3,5 δισ. ευρώ, το οποίο λήγει τέλη Αυγούστου και δεν έχει συμπεριληφθεί στο PSI, τα ψέματα θα τελειώσουν το Σεπτέμβριο.

Η όποια επαναδιαπραγμάτευση, με ότι ενδεχομένως πετύχει η ελληνική πλευρά, για παράδειγμα επιμήκυνση κατά ένα ή δύο έτη, θα καταλήξει σε τρίτο μνημόνιο, το οποίο παρά τις επιμέρους διευθετήσεις, όπως λένε στα «Επίκαιρα» πηγές από την τρόικα «αναμένεται να θεωρηθεί σκληρό, αν λάβουμε υπόψη τα κριτήρια με τα οποία αξιολογεί η ελληνική πλευρά την ένταση του προγράμματος, αλλά πάντως είναι αναγκαίο».

Πάντως, η απόπειρα εφαρμογής των μέτρων στην κατάσταση που βρίσκονται σήμερα τα νοικοκυριά και η αγορά έχει μάλλον προδιαγεγραμμένη κατάληξη σε ότι αφορά στα φορολογικά έσοδα. Η υστέρηση, αν όχι κατάρρευση, εσόδων μέχρι το φθινόπωρο είναι η πιθανότερη εκδοχή.

Επιβάλλοντας και τρίτο μνημόνιο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σκληρότερο από τα προηγούμενα, οι Γερμανοί γνωρίζουν ότι ωθούν την Ελλάδα σε έξοδο από το ευρώ λόγω αντικειμενικής αδυναμίας υλοποίησής του.
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τοσο ξεφτυλισμενο λαο δεν νομιζω
να συναντιση κανεις.εχουμε ξεφτιλισθη διεθνος.και τι εγινε λεει η πληονοτητα βγαλτε τα συμπερασματα σας. περιμενη απο τον στουρναρα να του δωση λυση τι να πει κανεις ολλα τα ειχαμε εχουμε και τον φωτη.
τι εθνικη ξεφτυλα ειναι αυτη!!!!!!!!
και ο Τσιπρας πεταει την μπαλα στην εξεδρα φτιαξανε μια αντιπολιτευση οπως την θελανε!!!!!!ΙΔΙΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
Η ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΕ
ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΞΕΙ ΤΟΥ
ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ .
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ?????

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ - ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΤΕΝΙΣΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ...

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ...