Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Κυβέρνηση ..«Χάρι Πότερ» προανήγγειλε ο Σαμαράς στην ΚΟ της ΝΔ!


Η ύφεση για το 2012 κινδυνεύει να ξεπεράσει ακόμα και το 7% είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ ενώπιον της ΚΟ του κόμματος.
Όπως είπε, το 2014 μπορεί η χώρα να περάσει σε ανάκαμψη. Αυτό ιστορικά δεν έχει συμβεί ποτέ και μόνο ο μάγος Χάρι Πότερ μπορεί να το καταφέρει… Πώς σε ενάμιση χρόνο να πάμε από το -7% έστω στο +0,1%, να καλυφθεί δηλαδή δρόμος 7,1%, φαίνεται...
ουτοπικό και μάλλον ιδιαίτερα αισιόδοξο.
Η αναδιαπραγμάτευση θα γίνεται συνεχώς, σημείωσε και υπερασπίστηκε την έως τώρα πολιτική του, λέγοντας ότι «μας κατηγορούν πως δεν καταφέραμε σε λίγες εβδομάδες να κάνουμε αυτά που δεν έγιναν για χρόνια».
Πρέπει πρώτα να δείξουμε ότι είμαστε σοβαροί. Μετά να δείξουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους και εν συνεχεία να συζητήσουμε για τις αλλαγές στα μέτρα που επιβαρύνουν την ύφεση.
Κάθε επαναδιαπραγμάτευση στηρίζεται στην βελτίωση της σχετικής θέσης αυτού που ζητά αλλαγές, είπε. Αν καταφέρουμε να δείξουμε ότι πιάνουμε τους στόχους κανείς δεν θα μπορέσει να μας αρνηθεί.
Σημείωσε ότι «η προσέγγιση της κυβέρνησης μας θα είναι επιθετική. Αν μπορέσουμε θα κάνουμε και περισσότερα από τους στόχους. Θέλουμε να σταματήσουμε το συντομότερο να βγαίνουμε στη γύρα για δανεικά».
Μακάρι όλα αυτά να γίνουν… Το θέμα είναι ότι τα νούμερα άλλα δείχνουν και οι πολιτικοί μας ..εντελώς άλλα!
πηγη