Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Σε κρίσιμη κατάσταση τα παιδιά που παρασύρθηκαν από μοτοσικλέτα


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων τα δίδυμα αδελφάκια, ηλικίας επτά ετών, που σήμερα το πρωί, παρασύρθηκαν μαζί με τη μητέρα τους από μοτοσικλέτα, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας.
Η μητέρα νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένη στον «Ευαγγελισμό»...


 Οι αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν τον οδηγό από τη μοτοσικλέτα του, την οποία εγκατέλειψε κοντά στο σημείο του συμβάντος και τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια, επικοινώνησαν με τον πατέρα του, ο οποίος τον βρήκε και του είπε να πάει αμέσως στην Τροχαία, κάτι το οποίο έκανε.

Πρόκειται για έναν μόνιμο υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού 21 ετών, ο οποίος, όπως δήλωσε, φοβήθηκε και για αυτό εγκατέλειψε τα θύματά του. Ο νεαρός κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στο Ναυτοδικείο σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός της μοτοσυκλέτας παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και στη συνέχεια χτύπησε δύο εφτάχρονα δίδυμα παιδιά, αλλά και τη μητέρα που τα συνόδευε, η οποία τραυματίστηκε κυρίως στο πρόσωπο. Και οι τρεις είναι Πολωνικής καταγωγής.

Ο ίδιος οδηγός είχε χτυπήσει νωρίτερα με την μηχανή του έναν ποδηλάτη και γι' αυτό ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να παραβιάσει τον ερυθρό σηματοδότη.
πηγη