Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΤΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ


To anti-ntp.net δεν επιδοκιμάζει σε καμία περίπτωση την πρόταση και διαχωρίζει την θέση του από τον αναγνώστη και γνωστό σε όλους μας Θανάση Ντελή (Τον άνθρωπο που εκτόξευσε το κείμενο του μνημονίου στους εκπροσώπους του δικομματισμού). Το κείμενο φυσικά και δεν επιδοκιμάζεται και από το ΕΠΑΜ.


: ΠΟΡΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣ ΣΕ 4 ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ:

 1)ΤΟ ΕΠΑΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ

 2)ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ...30-50 ΜΕΡΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ !!!

 3)ΕΧΟΥΜΕ 30-50 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ !!!!

 4)ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΦΑΣΕ

 5)ΚΟΛΛΑΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ-ΠΥΡΗΝΑ

 6)ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ

 7)ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΚΑΛΙ Η ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ,ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ,ΚΑΘΕ ΠΥΡΗΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΗΧΟ !!!



 8)ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ 30 ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΚΑΘΕ ΠΥΡΗΝΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 2 ΩΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΝΤΟΡΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ, ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ !!!! ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ 200 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΥΚΓΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ,ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ,ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ !!!!!!!!! ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ !!!!!AYTO ΠOY ME KANEI NA ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ! ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΖΙΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ !!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ !!!!!!ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ !!!ΟΙ 200 ΤΙς ΚΑΘΕ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ !!!! ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ !!!!!



 9)ΚΑΘΕ ΠΥΡΗΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!!!


 10) 30 ΠΥΡΗΝΕΣ ΜΕ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ,ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΑ


 11)ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ 5 ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ....ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ !!!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ 20 ΠΥΡΗΝΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΟΥΝ ΜΕ ΜΜΕ


 12)ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΟΙΠΟΝ 4 ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 20 ΠΗΡΥΝΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ !!!!!!


 13)ΟΙ 10 ΠΗΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!!


 14)ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΦΥΛΑΞΕΙ !!!!!!! 15)ΤΟΥΣ 10 ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΑΝ <<ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ>> ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ !!!! ΔΙΚΟΥΣ ΠΛΕΟΝ !!!! ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΟΝΗΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ !!! ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ,ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΓΑΛΗ ΒΑΣΗ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ !!!! ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ 10 ΠΥΡΗΝΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!!!!!! ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΟ !!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ !!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 4 ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ 10 ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΧΤΟΣ) ,,,,,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ........!!!!!!!!!!!!!!!



 15)ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΧΝΙΤΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ,,,ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!! ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΝΥΣΗΧΕΙ Η ΕΠΑΡΧΕΙΑ !!!! ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΕΠΑΡΧΕΙΑ !!!!! ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ !!!! ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 16)ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ 40 ΜΕΡΕΣ <<ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ>> ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ,ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑ ,ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ FACE ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ,ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ,ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΡΕΙΩΝ !!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΑΚΙΝΗΤΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΥΡΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ 30 ΠΥΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΤΕΝΟ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΙΟΝΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΣΜΟ !!!!!!!ΣΤΟΧΟΣ :ΤΟ ΦΙΔΙ (ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΒΟΥΛΗ)ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ(ΜΜΕ-ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΗΛ.) !



 17)ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΜΕ !!!!!! 200 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΥΡΗΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ !!!!200 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΕΙ !!!!!!!!!ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΥΡΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ !!!!!! ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΛΑΣΙΚΗ Α:ποιοι θα αναλαβουν την ορθωση του τοπου; τι θα κανουμε μετα; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ !!! <<ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚΑΛΙ ...(ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ)>>!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ Δ.ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΛΛΟΙ !!! ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ !!! ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ !!!! ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΑΡΑ !!!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ !!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ !!!!!!!! ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΛΑΣΙΚΗ Β : MΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ !!! ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΙΦΝΙΑΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ !!!ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΝΞΟΥΝ !!! ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟ ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΧΝΙΤΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΤΕΧΝΙΤΗ !!! ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ<< ΡΑΝΤΕΥΟΥ >> ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ !!! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ !!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ @ΓΙΟΥ ΜΠ..ΤΣΟΥ !!!!! ΕΠΙΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ !!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 4 ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΟΙ 10 ΠΥΡΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 30 ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ,ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΧΤΟΣ)ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΠΙΣΗΣ ,,,,,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.......!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ !!!!! ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ !!!!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ !!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ !!!!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΛΕΟΝ !!!ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Θανάσης Ντελής 

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλε υπαρχει αλλος ενας μεγαλος παραγοντας..οι πραγματικοι μπαχαλακηδες που θα δρασουν βαση του κομματος και θα αμαυρωσουν ή θα το κανουν σαν εμφυλιο και τα λαθροορκ που θα κανουν ανταρτικο..ηδη οι τελευταιοι περιμενουν εντολες..


Φιλικα,Θανος

Ανώνυμος είπε...

Να αναλάβει το Πολεμικό Ναυτικό, με την μερική έστω, συναίνεση, του κοινοβουλίου, εώς ότου εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Οι μεν αλλοδαποί (και οι γεννημένοι στην Ελλάδα!) να αναχωρήσουν προς τις χώρες προέλευσης τους, ιδίως οι ισλαμιστές και οι αφρικανοί ( ασχέτου θρησκείας) - αφαίρεση ιθαγένειας - ακύρωση άπαντων Ελληνοποιήσεων.

οι δε διεθνιστές και επαγγελματίες φιλάνθρωποι, να περάσουν στρατοδικείο και να δημευτεί η περιουσίας τους στο σύνολό της.

Η χούντα του Παν-Αριστερισμού και της κτηνοβασίας δεν θα περάσει!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΟΠΟΣ ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ.ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ,ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ,ΕΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ.Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΥΡΙΣΩ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο πνιγμενος δεν φοβαται μην βραχει.Κι εγω μαζι σας.Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα κατσουμε με τα χερια σταυρωμενα.Εγω βαρεθηκα να αργοπεθαινω.Θα αφησουμε ενα ματσο προδωτες να μας καταστρεψουν.Σκεφτειτε ολοι τα παιδια σας.

Ανώνυμος είπε...

NTELIS THANASIS :ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ :Η ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ Η ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !!!! ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ !!!!! ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ !!!!!!! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΘΟΡΥΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ !!!!ΑΣ ΚΑΝΟΝΗΣΟΥΜΕ ΗΜΕΡΑ ΘΟΡΥΒΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΥΠΑΡΚΤΟΙ !!!!ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ !!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!!!!!!!!anti-ntp.blogspot.com/2012/07/blog-post_2048.html

Ανώνυμος είπε...

Thanasis Ntelis
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ <>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΑΟΥ VS ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!!!!!!!! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΝΞΟΥΝ !!!!!!!!!!ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!!!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ !!!!! ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΕΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ:ΞΕΡΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΜΑΤΡΙΞ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ !!! ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ !!! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΧΕΤΕ !!!! ΞΥΠΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ !!!!!!!ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ντελης Θανασης :ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ !!! <>!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΛΛΟΙ !!! ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΕΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ !!! ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ !!!! ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΑΡΑ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΕΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ :ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ !!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι λες????? και τυχαινει και εργαζομαι στο π.ν.αυτα που λες ειναι για γελια!χαχαχα
η χουντα της παν.αριστερας?που την ειδες???χαχαχα εχουμε καμια αριστερα

Ανώνυμος είπε...

THANASIS NTELIS !!!: ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΡΕ ΧΑΒΑΛΕ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ??!!! ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ !!!! ΓΕΛΙΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!! ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΜΑΣ !!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!!

Πιλότος Ψεκαστικού είπε...

Ευχαριστώ. Δουλεύω σαν πιλότος ψεκαστικού, και χάρη σε αυτή την προκήρυξη που διαβιβάστηκε στην "Γενική Γραμματεία Ελληνικών Θεμάτων" της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ πήραμε χρηματοδότηση. Από αύριο ξεκινάμε ψεκασμούς ελέγχου του νου μέρα νύχτα για να αποκλείσουμε την παραμικρή πιθανότητα να πραγματοποιηθούν τα σχέδια σας

Ανώνυμος είπε...

Θα προσευχόμαστε για να φωτίσει ο Θεός τον Λαόν του ώστε να σας ακολουθήσει. Αλλά πρέπει να θυμάστε, η κρίση είναι πρώτα πνευματική και αυτή προκάλεσε την οικονομική. Κοιτάξτε γύρω σας. Παντού κίναιδοι, άντρες και γυναίκες με πρόστυχο ντύσιμο, μουσική του Διαβόλου από Σατανισταί συνθέτες, μας υπέβαλαν εις έλεγχο του Νου ώστε να απομακρυνθούμε υπό τας Ορθοδοξίας, την κολώνα του ημών Έθνους. Όμως κοιτάξτε γύρω σας, έσσεται λύτρωσις. Τα σιωνιστικοκρατούμενα δυτικά έθνη γρήγορα θα νιώσουν την οργήν Του εις Συρίαν και Ιράν. Μπορείτε να το τεκμηριώσετε αν μελετήσετε τις προφητείες του Πατροκοσμά, του Γέροντα Παίσιου και τόσων άλλων. Θα πρέπει να μιλήσετε με τους κατά τόπους ιερείς ώστε να οργανώσουν κι αυτοί το ποίμνιο στις πορείες που ετοιμάζετε. Kαλό δε θα ήταν να υπάρχει στην κεφαλή μιας πορείας μια θαυματουργή εικόνα, ή κάποιο ιερό λείψανο όπου υπάρχει

Αυτόνομος πυρήνας Κολοπετινίτσας είπε...

Παιδιά είμαστε μαζί σας.
Ήδη έχουμε οργανωθεί.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω τη γνώμη του Γέροντα Παΐσιου για να προβώ σε τέτοιες ενέργειες.
Με συγχωρείτε, δεν θα συμμετάσχω

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ & ΣΙΑ Α.Ε
¨ΣΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΜΩΝ¨
Όταν ανάμεσα μας κυκλοφορούν αλήτες που έχουν φάει ολόκληρους προϋπολογισμούς, δοσίλογοι καραμπινάτοι, προδότες, πράκτορες πολιτικοί που έδωσαν τη χώρα, εγκάθετες κυβερνήσεις κλπ κλπ. Ε λοιπόν στην συγκεκριμένη στιγμή, «ΣΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ» αυτό είναι αντίσταση κατά της κυβέρνησης κατοχής των Βρυξελών, και της κυβέρνησης μειοψηφίας του 30% . Διότι αυτοί που μας επιβάλλουν υπέρογκους φόρους ,χαράτσια κ.λ.π. πάνω των οικονομικών δυνατοτήτων μας και μας εξαθλιώνουν , αυτοί δεν είναι δίκαιοι κυβερνήτες αποδεκτοί από την κοινωνία μας αυτοί είναι φοροεισπράκτορες κλέφτες, όργανα ενός κράτους απάτης. Ενός κράτους που ενώ οδεύει σε πλήρη διάλυση, δεν έχει πάρει ούτε ένα μέτρο για την προστασία της ζωής των πολιτών. Κάνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέει η απλή λογική. Φέρεται σαν εχθρός λοιπόν το ελληνικό κράτος είναι κατ' όνομα Ελληνικό, είναι κράτος στα χέρια του εχθρού και πρέπει να πολεμηθεί, με κάθε δυνατό μέσο.
Η «ΣΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ είναι ένας σύγχρονος δυναμικός τρόπος αντίστασης που αφοπλίζει τους δυνάστες από την δυνατότητα χρήσης βίας εναντίον των Ελλήνων που αντιστέκονται και παλεύουν για να διώξουν τον εχθρό ΤΡΟΪΚΑ , μ, τέλος τα ΜΑΤ, οι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ που φλομώνουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας με καπνογόνα και σπάνε τα κεφάλια τους …

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ $ ΣΟϊΜΠΛΕ & ΣΙΑ Α.Ε.
¨ΣΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΜΩΝ¨
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)

«Όταν αποφασίσαμε να κάμομε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πώς δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε: “πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα;”, άλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας ή επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
(αφιερωμένο σε όσους υποστηρίζουν τις ιδιωτικοποιήσεις)
η ληστρική δραστηριότητα της τυχοδιωκτικής άρχουσας τάξης, κορυφαία επίδοση της οποίας, υπήρξαν οι τύπου Καρέλια, Λαδόπουλου, Πειραϊκής Πατραϊκής και άλλων 128 προβληματικών επιχειρήσεων του αστρονομικού ποσού των 424 δις δραχμών, που ΑΦΗΣΑΝ ΦΕΣΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΟΟΟΟ… ΡΕΜΑΛΙΑ
τα χρέη που άφησαν οι προβληματικές βιομηχανίες στο Ελληνικό λαο.ΟΜΩΣ με τους νόμους που είναι υπέρ της τυχοδιωκτικής άρχουσας τάξης, οι βιομήχανοι ενώ έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ατομική περιουσία , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Και δυστυχώς αυτό ισχύει μέχρι σήμερα. Η εταιρεία φαλημέντο και η περιουσία του ιδιοκτήτη άθικτη στα χέρια του. Άσε που τους δάνειζαν τα αποθεματικά των ταμείων ΑΤΟΚΩΣ τάχα μου να κάνουν επενδύσεις και τα έκαναν καταθέσεις στην Ελβετία .Και το κράτος απλός θεατής μάλλον τους σιγοντάριζε. Και τώρα ;;;;;;ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ;;;;;;
και τώρα η κατοχική κυβέρνηση με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ , ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ , τις ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, απαιτούν και επιβάλλουν χαράτσια, δυσβάστακτους φόρους, νέο ξεπούλημα του Ελληνικού πλούτου και χάρισμα στους τυχοδιώκτες της άρχουσας τάξης τις δημόσιες επιχειρήσεις φιλέτα, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ η «ΣΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ είναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κατά της εχθρικής κατοχικής κυβέρνησης…