Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Απίστευτη Κατάντια.... Η ΝΔ χειροκρότησε τον Βενιζέλο…



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε μου κανει καθολου εντυπωση αυτη η πραξη!

HUNTER είπε...

η ξεφτυλα σε ολο της το μεγαλειο ,ειναι οι ιδιοι που μαζι με τον μεγαλο αγωνιστη αρχηγο τους δεν θα συνεργαζονταν επ ουδενι με το πασοκ,καμαρωστε τους,οι σωτηρες της ελλαδος, μ αυτους που μεχρι τωρα τους κατηγορουσαν για την καταστροφη της πατριδας μας.οταν το φιλοτιμο πλεον υπαρχει μονο στα λεξικα και τα παντελονια τα φοραμε μονο για να μην κρυωνουμε δεν περιμενουμε κατι καλυτερο απ αυτους.καμαρωστε τους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ;ΤΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ;ΤΟ ΧΡΩΜΑ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΛΕ Κ ΤΑ ΚΙΛΑ!Ο ΜΕΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΚΟΙΝΩΣ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ Ο ΔΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΦΡΙΖΕ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΙΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΦΛΟΙ!
ΤΩΡΑ ΑΣ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΑΠ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙ Η ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΟΧΙ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΣΩ!

Ανώνυμος είπε...

Βασικα δε μπορω να καταλαβω, γιατι δεν συγχωνευονται ΜΠΑΤΣΟΚ, Νεα Βρομοκρατια, και Μνημονιακη Αριστερα;; Ενα κομμα να γινουν αυτοι οι 3 μιας και ειναι ΟΛΟΙΔΙΟΙ! Και οχι τιποτα αλλο. Θα ξερουμε ποιο κομμα ειναι μνημονιακο, θα πληρωνει ο Ελληνικος απ'την τσεπη του λιγοτερη κομματικη επιχορηγηση, λιγοτερο ενοικιο σε κτιριο, και οχι μονο!

Ανώνυμος είπε...

Ο Βενιζέλος κατέχει το άθλημα του ρητορεύειν , ο δικός τους είναι σαν τον Ξανθόπουλο . Κι έτσι όπως π@στηδες και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια πήρε κι αυτός χειροκρότημα.
Οι ΠΑΣΟΚοι γιατί δεν χειροκρότησαν τον Αντωνάκη;Μοναχοφάϊδες μια ζωή.
Και τελικά τα σκατά στην τουαλέτα όλα ίδια είναι.Σκατά.Είτε προέρχονται από φαγητό με κρέας ,είτε από χόρτα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΩΤΕΡΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ.......ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ.-----ΣΤΑΥΡΟΣ------

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΚΥΛΙΑ....ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ.....

Ανώνυμος είπε...

...καί πού είστε ακόμη!!!!!