Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή ο μακελάρης του Κολοράντο [βίντεο]


Ο Τζέιμς Ίγκαν Χολμς που κατηγορείται ότι σκότωσε δώδεκα ανθρώπους μέσα σε κινηματογράφο του Κολοράντο κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της νέας ταινίας του Μπάτμαν, προσήχθη αλυσοδεμένος, για πρώτη φορά, σε δικαστήριο, ντυμένος με την...
πορτοκαλί στολή της φυλακής.
Ο 24χρονος, ο οποίος συνελήφθη αμέσως μετά τη σφαγή, νωρίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής, παρέμεινε σιωπηλός και δεν έδειξε κανένα συναίσθημα κατά τη διάρκεια της σύντομης ακρόασης. Κοιτούσε ίσια εμπρός και περιστασιακά έκλεινε τα μάτια του.
Ο δικαστής Ουίλιαμ Σιλβέστερ ανακοίνωσε ότι οι κατηγορίες για φόνο θα απαγγελθούν την επόμενη Δευτέρα, 30 Ιουλίου. Ο μακελάρης του Κολοράντο πιθανόν να έρθει αντιμέτωπος και με τη θανατική ποινή η οποία ισχύει στην πολιτεία του Κολοράντο.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο Χολμς είχε μαζί του τρία όπλα όταν άνοιξε πυρ μέσα στην κινηματογραφική αίθουσα στο προάστιο Ορόρα του Ντένβερ. Πενήντα οκτώ θεατές τραυματίστηκαν, πολλοί από αυτούς σοβαρά. Οι αστυνομικοί αγνοούν ακόμη τα κίνητρα του δράστη.

πηγη

8 σχόλια:

sotulis είπε...

ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ "ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ..ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΘΕΟΙ (Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ..ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Ωπά ρε...χαλάρωσε ρε φίλε! Δηλαδή όποιος ακολουθεί την εκκλησία είναι ο άγιος? Παίρνεις κάτι ή είσαι απο τα τζάνκια που πιστεύεις τυφλά σε ότι και να σου πούνε?

Πρόσεχε...αναφέρομαι στην εκκλησία που λές γιατί προσωπικά πιστεύω οτι η εκκλησία είναι απο τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε!

Και μην ξεχνάμε ότι αν κάποιος σκοτώσει, βιάσει ή διαπράξει ότι άλλο έγκλημα του έρθει αν τρέξει σε ένα μοναστήρι...κανείς δεν τον κυνηγάει.


Και αν υπάρχει Θεός που είναι να βοηθήσει? Το έθνος που λατρεύει τον Θεό περνάει τα χειρότερα δεινά επειδή υπάρχουν κάποιοι που θέλουν την καταστροφή του...

Και μην μου αρχίσεις περί πίστης...όλοι πιστεύουμε αλλά βοήθεια δεν βλέπουμε.

Πάνε να πεις για πίστη στον γονέα που δεν έχει να ταίσει τα παιδιά του, πάνε μίλα για πίστη σε αυτόν που έχασε τα πάντα...

Ανώνυμος είπε...

12:51 τα εχεις υπεραπλουστευσει τα πραγματα δεν ενοουσε αυτο ο 11:36. θα 10στο πω συνοπτικα ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

φιλε 2:47 ξεχνας ομως τις περιπτωσεις οπου οταν (νομιζεις) οτι εχεις τον θεο με το μερος σου τα παντα επιτρεπονται...

Ανώνυμος είπε...

Καλά αφού δεν σου αρέσει ο Θεός,άντε με το φιλαράκι σου τον Σατανά και καλά ξεμπερδέματα,αν τα καταφέρεις,που δεν το βλέπω!

Ανώνυμος είπε...

GIA TON ANONIMO 12:51M.M.
GIA NA XAIREI KANEIS KALHS YGIAS,
GIA NA FEREI PRAGMATIKH EYTYXIA STHN OIKOGANEIA TOY,GIA NA FEREI GALHNH STOYS ALLOYS PREPEI PROTA NA PEITHARXHSEI KAI NA MPORESEI NA ELEKSEI TON IDIO TOY TON NOY.
EAN O ANTHROPOS MPOREI NA ELEGXEI TO NOY TOY MPOREI NA VREI TON DROMO PROS TI FWTISH KAI TOTE OLES OI ARETES THA GINOYN KTHMATOY.
...................................
AYTOI POY DINOYN KALH EKPAIDEYSH STA PAIDIA PREPEI NA TIMWNTAI PERISSOTERO APO EKEINOYS POY TA GENNHSAN GIATI OI GONEIS TOYS EDWSAN MONO TH ZWH.OI PAIDAGWGOI OMWS THN IKANOTHTA NA ZOYN KALA.
[ARISTOTELHS]

Ανώνυμος είπε...

3:11 ποια πάντα επιτρέπονται; δεν τα ξέρεις καλά.
στο 12:51
ποιο έθνος λατρεύει τον Θεό; Έχουμε ξεφύγει και τι να πρωτοπεί κανείς για τον υλισμό, την ανηθικότητα, τα ναρκωτικά και τόσα άλλα; Όσο υπήρχε ευλάβεια φυσικά και δεν ήταν όλοι άγιοι αλλά π.χ. είχαμε ξεκλείδωτες πόρτες.
Αντί να τα βάζουμε με τον Θεό ας δούμε εμείς σε πόσα είμαστε σωστοί απέναντί Του.
Επί 2+ χρόνια έβριζαν χαιρέκακα άγιο άνθρωπο, περνούσε μια φορά μια νεαρή μοναχή μπροστά από καφενείο και την πείραζαν-έβριζαν μεγάλοι άντρες, τώρα γίναμε ρεντίκολο και μας βρίζει εμάς όλος ο κόσμος (αυτό είναι πνευματικός νόμος).

Όσο για το τελευταίο ερώτημα μόνο με πίστη μπορεί να κρατηθεί σε τέτοια περίπτωση και η υπομονή σ΄ αυτό θα έχει και αιώνια διάσταση. Θαύμα δεν είναι μόνο να τελειώσει κάποια δυστυχία αλλά να κρατηθείς όρθιος μέσα στη δίνη των προβλημάτων. Όταν περνάς δια πυρός και σιδήρου και υπάρχει ο θείος γνόφος (ο Θεός είναι δίπλα αλλά δεν τον αισθάνεσαι) και το περάσεις δοξολογώντας τότε θα καταλάβεις τι εννοώ.
Η ιστορία του Ιώβ ενδεικτική.

Ανώνυμος είπε...

...Καί πού τό παράξενο καί τό περίεργο; Χιλιάδες χιλιάδων σκοτώνουν ακατάπαυστα τά παιδιά μας πατώντας κουμπιά!!!.Χιλιάδες αίθουσες προβάλλουν ταυτόχρονα πολυβόλα,αίμα,βία, έγκλημα, πιστόλια,φονικά, ληστείες, απάτες, απανθρωπιά.Τό ήθος καί η ηθική είναι γιά τά πουλιά καί γιά τά ζώα!!!Τήν ημέρα τών "ευχαριστών" καί όταν οι αμερικανόπαιδες γιορτάζουν τά 12ετή γενέθλιά τους, δέχονται από τούς πατεράδες τους ώς δώρο!!!! τελευταίου τύπου μάγκνουμ!!!! οπλοπολυβόλλο... Πλάκα πλάκα νά δείτε πού οι χουλιγουντιανοί εγκληματίες μπασταρδοεβραίοι τύπου ράμπο!!!! καί σβαιτσενέϊκερ!!! τό κτήνος!!!!!!!!γκάνκστερς κατασκευαστές καί οπλοφόροι φονιάδες τών λαών θά τά αποσύρουν από τήν ελεύθερη "αγορά" τους..γιά νά πλασάρουν πού άραγε!!! τά κτήνη πρόεδροι τών ΗΠΑ (πλήν τού Κένεντυ πού δολοφονήθηκε τό 1963!!!) εκεί στηρίζουν τήν εκλογή τους στά όπλα καί στά μακελειά!!!!! Ετοιμαστείτε σέ λίγο ανοίγουν μαγαζιά πού θά πωλούν καί τέτοια σιδερικά.... μαλάκες πού πιστεύετε στά παραμύθια τής μαύρης τους προπαγάνδας!!!