Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Στάθης Παναγούλης: Οι σφουγγοκωλάριοι των ξένων δυνάμεων, ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


Ο αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα  1967 – 1974, και νυν βουλευτής Β’ Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,  Στάθης Β. Παναγούλης για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στις 24 Ιουλίου 1974, έκανε την παρακάτω δήλωση :
ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ , μετά την αποκατάσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από την ξενοκίνητη χούντα των...
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ, ο Ελληνικός λαός βρίσκεται σε πλήρη εξαθλίωση και απόγνωση, εξ αιτίας των επιλογών που έκαναν συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα.  Κατακτήσεις δεκαετιών που έγιναν με θυσίες και αγώνες, διαγράφηκαν με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και η χώρα μας παραδόθηκε ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ στους ξένους.
ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ να αγωνιστεί μαχητικά και ανυποχώρητα για να εκδιώξει τους ξένους και ντόπιους κατακτητές. Οι αγώνες του λαού μας θα είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ , ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
   Θα πρέπει να γνωρίζουν καλά οι σφουγγοκωλάριοι των ξένων δυνάμεων, ότι θα έρθει η ώρα που ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΑ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΑΡΑ!!! ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ; ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ; ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ,ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠ'ΤΟ ΙΣΛΑΜΠΑΜΠΑΝΤ;ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ,ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

πες ρε φιλε,βγηκε και ο μεγαλος αγωνιστης να μιλησει,κουκουεδες του κερατα,βοξεμενοι και αχρηστοι,αλλα φταιει ο λαος ο ηλιθιος που τοσα χρονια σας ειχε στην εξουσια

Ανώνυμος είπε...

Αρε παναγουλη με ονομα βαρυ σαν ιστορια καταντια να πεσεις στη παγιδα του διθνιστικου απατριδου συριζα και της παγκοσμιας χουντας που υπηρετει......ςσυ ο αντι-φασιστας!!! οι προδοτες σφουγγοκωλαριοι των ξενων δυναμεων που λες δεν ειναι μονο αυτοι που εννοεις και η κουμμουνδουρου γεματη ειναι απο απατριδους δοσιλογους και πρακτορακια του σορος και του ροκφελερ....κριμα σε ειχα για ποιο εξυπνο και κυριως πατριωτη!!!