Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΕΜΕΤΙΚΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: "ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"!


Ντοκιμαντέρ που προσβάλλει την Ελλάδα και το Ολυμπιακό ιδεώδες προβάλλει το βρετανικό channel 4, παρουσιάζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ τους αρχαίους Έλληνες ως διεφθαρμένους και ανώμαλους!...


Το ντοκιμαντέρ The Ancient Greek Olympics παρουσιάζει μάλιστα σε ορισμένες σκηνές τους αθλητές ως... ομοφυλόφιλους.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του προγράμματος, ο σκηνοθέτης Άντονι Τόμας ταξίδεψε στα πέρατα του ελληνιστικού κόσμου, από την Σικελία μέχρι την Σπάρτη, ψάχνοντας να βρει τις αληθινές κοινωνικές συνθήκες μιας διοργάνωσης που σταματούσε τους πολέμους αλλά δεν επέτρεπε την συμμετοχή των γυναικών, ούτε καν ως θεατές στην εξέδρα.

Οι Βρετανοί επιχειρούν για μια ακόμα φορά να χτυπήσουν την Ελλάδα, προβάλλοντας τις «πικάντικες» όπως λένε, ιστορίες των Ολυμπιακών αγώνων της αρχαιότητας. Τις ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με τον Ολυμπισμό και το Ολυμπιακό ιδεώδες που δίδαξαν στον πλανήτη οι αρχαίοι Έλληνες.

Το ντοκιμαντέρ ξεκινά με την ιστορία του πυγμάχου Κλεομήδη που σκότωσε τον αντίπαλό του με μια γροθιά, αποκλείστηκε από τους Αγώνες, επέστρεψε στην Αστυπάλαια ντροπιασμένος και «μακέλεψε» 60 μαθητές ρίχνοντας τον κεντρικό στύλο του σχολείου τους κάτω.

Οι συκοφάντες Βρετανοί κάνουν λόγο τρομερό μποτιλιάρισμα που επικρατούσε στον δρόμο για την Ολυμπία, σαφώς χειρότερο -λένε οι Βρετανοί- από αυτό που θα αντιμετωπίσουν οι επισκέπτες των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Εννοείται πως δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν πως οι αθλητές ήταν εντελώς γυμνοί... Οι ιστορίες διαφθοράς έχουν φυσικά την τιμητική τους στο προσβλητικό ντοκιμαντέρ. Όπως του Καλίππου από την Αθήνα που πιάστηκε το 332 π.χ.να δωροδοκεί τους αντιπάλους του, τον πατέρα ενός νεαρού παλαιστή να δωροδοκεί τον πατέρα του αντιπάλου του γιου του το 12 π.X.

Γίνεται επίσης λόγος για το ότι η Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία είναι μια εφεύρεση των Ναζί για τους Ολυμπιακούς του 1936 στο Βερολίνο και ότι οι συνθήκες υγιεινής στην αρχαία Ολυμπία ήταν τρισάθλιες (μέχρι που έφτιαξε εκεί υδραγωγείο και συντριβάνι ένας Ρωμαίος δωρητής τον 2ο αιώνα μ.X.)!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ!!! ΧΑΧΑΧΑ
ΠΕΔΙΑ ΜΗ ΤΟ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΕ! ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΕΡΝΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Για δετε ποιοί μιλάνε.Το μεγαλύτερο ποσοστό οικογενειακής βίας στην Ευρώπη καταγράφεται στην Αγγλια. Σύμφωνα με την Αστυνομία τα περισσότερα αυτα περιστατικά αφορούν χρηση βίας κατα γυναικών(ξυλοδαρμος )απο τους συζύγους των.Αξιοσημείωτο οτι αυτά τα περιστατικά βίας κατα γυναικών συμβαίνουν μετα το μεσονυκτίο Της Παρασκευής και αυτό εξηγείται πως συζυγοι υπο την επίρροια μεγάλης ποσότητας αλκοολ κάτι το πολυ σύνηθες γυρνώντας σπίτι ξυλοφωρτώνουν την συμβία και μετά πανε ήσυχοι για υπνο.Να κάνω και εγώ ενα μικρό σχόλιο Ακόμη και σήμερα που ο Ελληνμικός λαός ζεί μια νέα καστοχή απο την Νεοναζιστική Γερμανία και τα τσιράκια της και τόσα υπομένει καθημερινά ωστόσπο υπάρχει μια κοινωνία υπάρχει μια οικογένεια συγκροτημένη και πυρηνική οπότε τι συγκριση και τι κριτική να μας κάνει μια πέρα για πέρα παρηκμασμένη κοινωνία με αγνωστο αυτο που λεμε εμείς οικογένεια και ανθρώπινη αξιοπρέπεια οταν απο το πιο συνηθες φαινόμενο ειναι να φερνει στο σπιτι που ζουνε και παιδια ο ενας απο τους δυο συζυγους η και οι δύο τον εραστή/ερωμένμη και το επόμενο πρω'ι'να χαιρετιούνται μεταξύ τους σαν να μη τρέχει τίποτα.Καιι εχουν το θράσος και μιλούν ποιοί? ποιό κρατος?Των Μαου Μαου των Ζουλού των Κινέζων των Ινδων των αλοολικών? που μερα μεσημέρι σε σφάζουν στην Trafalgar square για μία λίρα?Βουλώστε το βρωμεροί κοκκινόκολοι ορκισμένοι εχθροί της Ελλάδας και πρωτοξάδελφα της Μερκελ και των νΕΟΤΑΞΙΤΏΝ.

Ανώνυμος είπε...

OI MEGALITEROI SAMPOTARISTES APO TIN EPOXH TOY ELEYTHERIOY VENIZELOY KAI METAGENESTERA.
OI ARXIROYFIANOI TIS EUROPIS.
AKOMA ME TA GLIPTA TOY PARTHENONA EINAI ANIXTA TA MOYSIATOYS.
ME TON ELLINIKO POLITISMO, KAI ME TO OLYMPIAKO PNEYMA, TO ELLINIKO ALFAVITO, LITOYRGOYN TA PANEPISTIMIATOYS.ALLA TI NA PEIS ASOPSETAI H PERIPTOSI TIS ELLADAS VLEPIS KAI MIS MPLEXAME ME TIOYTOYS
KAI DINOYME TO DIKAIOMA TORA NA MAS KOTSOMPOLEVOYN ALLOI TIOYTOI.

Ανώνυμος είπε...

με το ραβδι της κιρκης, προσπαθουν να μας μεταμορφωσουν σε γουρουνια.με ψεματα και απατες προσπαθουν να μας κανουν να ξεχασουμε την ουρανια καταγωγη μας (και δεν μιλω για ελληνικο dna και αλλες φασιστικες αηδιες,μιλω για ολους τους ανθρωπους , οπου γης, μετοχους της ελληνικης παιδειας, υπερασπιστες αιωνιων αξιων και ιδανικων, και εν τελει υπερασπιστες της ιδιας της ανθρωπινης υποστασης που προσπαθουν οι κανιβαλλοι να σβησουν, ευτελιζοντας τους φορεις της πανανθρωπινης κληρονομιας του πολιτισμου των ελληνων).
την ανθρωπινη υποσταση εχουν στοχο οι απογονοι των κανιβαλλων αδερφοι μου.
εμεις ομως δεν θα πολεμησουμε; αμαχητι θα παραδοθουμε;
γουρουνια στον τσαρκο της κιρκης θα καταντησουμε χωρις ουτε μια ντουφεκια για την τιμη των οπλων;
σηκωθειτε ορθοι μωρε ελληνες, να ξαναδει ο κοσμος ποιοι ειμαστε. αφηστε μωρε τις τυψεις και τις ενοχες. δεν ειναι ωρα τωρα για τετοια. τωρα ειναι ωρα μαχης, για να μπορουν τα παιδια μας να περπατουν στα δυο, κι οχι στα τεσσερα. για να μαθει η νεα γενια οτι πατριδα τους ειναι ο ουρανος κι οχι η χαβουζα της "ενωμενης ευρωπης".εγερθειτε αδερφια να ξαναδωσουμε φως στον κοσμο σαν καιομενες λαμπαδες. εδω που φτασαμε δεν εχουμε να χασουμε παρα μονο τις αλυσιδες.

Ανώνυμος είπε...

To an to kanali 4 parousiazei tous arxaious athlites san omofyllofilous, den vlepo to logo giati eksaptetai o arthografos afou i omofyllofilia einai entelos fysiki, ektos an oi vretanoi parousiasan to ntokymanter epikrinontas tous arxaious.Oso gia tis vretanides pou tis xtypoun oi andres tous,o kyrios logos einai oti aftes tous apatoun, i tous espesan ta nevra me tous ekviasmous tous, gieti oi voreioevropaies apokalontas ta dikaiomata gynaikon, dialyoun ta spitika tous kai ekviazoun tous syzigous tous, afou kseroun oti i dikaiosymi tha voithisei aftes kai oxi tous adikimenous andres.Kai gia na teleionoume,gia o,ti ekanan oi arxaioi, poly kala kanane kai den einai douleia kanenos na tous kritikarei.