Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Αληθεύει;


Αληθεύει;Εμβρόντητοι ακούσαμε από τα "δελτία των 8":

Ο νέος Υπουργός Οικονομικών στις προγραμ-ματικές του δηλώσεις στη βουλή είπε ότι το ταμείο αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας θα μπορεί να δέχεται και ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου...

.

Αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα μπορεί να αγοράσει "ελληνικό δημόσιο" και με ομόλογα, δηλαδή: είτε η δημόσια περιουσία θα εκποιηθεί σε κατόχους ομολόγων, είτε οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα αγοράσουν ομόλογα ελληνικού δημοσίου στο 15%, 20%, ή και 25% της ονομαστικής τους αξίας στη δευτερογενή αγορά και με αυτά θα αγοράζουν δημόσια περιουσία στην ονομαστική τιμή των ομολόγων. Δηλαδή, αν ο ΟΠΑΠ κάνει για παράδειγμα 1 ΔΙΣ, ο επενδυτής θα μπορεί να αγοράσει στη δευτερογενή αγορά ομόλογα του ελληνικού δημοσίου ονομαστικής αξίας 1 δισ προς 150 εκ. και με τα ομόλογα αυτά να αγοράσει τον ΟΠΑΠ.

Αν αυτό δεν αποτελεί απροκάλυπτο σκάνδαλο με το "καλημέρα σας" της νέας, επισφραγισμένης με τη λαϊκή ψήφο, κυβέρνησης του Μαύρου Μετώπου, τότε όλοι μας πρέπει να πηδήξουμε από το παράθυρο!

ΑΛΛΑ ΟΧΙ, ΑΥΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!


Είναι γνωστό και αναμενόμενο, ότι θα αρχίσει με εντατικούς ρυθμούς το ξεπούλημα στα πάντα.  Μια "Κυβέρνηση" που προέκυψε μέσα απο Αντισυνταγματικές συνθήκες Εκλογικής Διαδικασίας και άκρατης Ψυχολογικής Βίας δεν δικαιούται σε καμία περίπτωση να ασκεί την όποια πολιτική στο όνομα του Ελληνικού Λαού. Καλούμε τα Κόμματα που είναι στη Βουλή και ισχυρίζονται ότι είναι "αντιμνημονιακά" να μην μένουν σε ατελέσφορες καταγγελίες, αλλά να υπερασπισθούν τα συμφέροντα της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού με κάθε μέσον με κορυφαίο την κινητοποίηση τού Λαού, οργανωμένα, και την παραίτηση τους απο την Βουλή που θα σημαίνει σταμάτημα του ξεπουλήματος και προσφυγή σε νέες Εκλογές. Δηλαδή, τους προκαλούμε να αναλάβουν τις Ιστορικές Ευθύνες που έχουν και να τις κάνουν πράξη!
πηγη