Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ .


Toυ Σπυρίδωνος Καραχάλιου
Οι κατευθυντήριοι στόχοι του διεθνιστικού νεοταξισμού και οι υποτελείς πολιτικές παραδοχές των κατοχικών αρχών στο ψευτορωμέϊκο συγκλίνουν πλέον στον απόλυτο βαθμό. Το άθλιο όραμα της παγκοσμιοποίησης με τον εκτοπισμό του εθνικού....
κράτους και την πλήρη εκχώρηση των κυριαρχικών του δικαιωμάτων
ολοκληρώνεται με πρόσχημα πάντα τη σωτηρία των ευρωπαϊκών οικονομιών, όταν η αφαίμαξη των λαϊκών εισοδημάτων και η ανεργία κλέβουν ψυχές και οδηγούν στο θάνατο τον Έλληνα. Ένας θάνατος που είναι τόσο βιολογικός όσο και εθνοφυλετικός με το ψευτορωμέϊκο να οδηγεί το λαό μας στον αφανισμό.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής είναι κυριολεκτικά ανατριχιαστικά, αφού δείχνουν ότι σε δέκα μόλις χρόνια χάσαμε περισσότερους από ένα εκατομμύριο Έλληνες σε μια περίοδο που είναι η χειρότερη για την Ελλάδα των μνημονίων από τη δεκαετία του 1940. Η δοτή κρίση λαμβάνει ξεκάθαρα τον χαρακτήρα της εσωτερικής γενοκτονίας στερώντας από τους Έλληνες τη δυνατότητα να φέρουν στον κόσμο παιδιά. Αλλά και σ’ αυτή την ολέθρια δεκαετία η μέγιστη ζημιά επικεντρώνεται στα έσχατα μνημονιακά χρόνια με την ώθηση των Ελλήνων από τους άθλιους του καθεστώτος προς τη μετανάστευση, τους αυξημένους θανάτους με τις αυτοκτονίες και τις δολοφονίες από λαθρομετανάστες και τελικά την εφιαλτική μείωση των γεννήσεων.

Οι όποιες αυξήσεις παρουσιάζονται κατά διαστήματα στον πληθυσμό αντιστοιχούν στους ξένους ενώ οι Έλληνες οδεύουμε στα επίπεδα του 1970 των 8 εκατομμυρίων ψυχών. Παράλληλα σε μια έρευνα που έκαναν οι καθηγητές του πανεπιστημίου Θεσσαλίας Μαρί – Νόελ Ντύκεν και Βύρωνας Κοτζαμάνης με βάση τα σχετικά δεδομένα της Ελληνικής Στατιστικής, οι περιφέρειες της ελληνικής επικράτειας που εμφανίζονται δημογραφικά δυναμικές περιορίζονται όταν αυξάνονται τα τμήματα του πληθυσμού που εμφανίζονται γερασμένα. Η Ελλάδα δηλαδή πεθαίνει καθημερινά μετατρεπόμενη σε μια χώρα γερόντων. Το πολιτικό σύστημα λοιπόν ενώ καλωσορίζει τους αυξανόμενους λαθρομετανάστες και πουλάει εθνική κυριαρχία για να συντηρήσει την ύπαρξή του με δανεικά, δημιουργεί κυριολεκτικά μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.

Ο παραλογισμός της εθνοκτονίας μας συνάδει πάντως με τα λόγια του υπευθύνου μετανάστευσης των Ηνωμένων Εθνών Σάδερλαντ ότι η «Ευρωπαϊκή» Ένωση πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να υπονομεύσει την εθνική ομοιογένεια των μελών – κρατών της. Την εξωφρενική του πρόταση που ενώνει καπιταλιστές και μαρξιστές τη στηρίζει ο λεγάμενος στο επιχείρημα ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί γερνάνε και η Ευρώπη χρειάζεται τη μετατροπή της σε πολυπολιτισμική κοινωνία! Ο Σάδερλαντ έχει θητεύσει σε όλες τις γνωστές λέσχες και τράπεζες.

Η κρίση λοιπόν είναι χρήσιμη στους διώκτες του Ελληνισμού μας και αυτός είναι ο λόγος που ενώνει τους δήθεν ιδεολογικούς αντιπάλους στον βρώμικο πόλεμο σε βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών. Κάποιοι όμως πρέπει να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη όταν υπάρχουν πολύτεκνες οικογένειες Ελλήνων που ζουν σε εγκαταλελειμμένα βαγόνια όπως συμβαίνει σε μια περίπτωση στην Κομοτηνή με τη μάνα και τα τέσσερα παιδιά της να μένουν μέρες ολόκληρες δίχως φαγητό και το μεγαλύτερο παιδί να βρίσκεται στη Δράμα. Κι αυτά συμβαίνουν όταν 120000 κατοικίες, καινούριες και παλιές, έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια σε αλλοδαπούς με τα τιμήματα εξαγοράς και ενοικίου να μην καλύπτονται σε καμία περίπτωση από τα χαμηλά τους εισοδήματα σε περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας.

Κι όμως σ’ αυτήν την Ελλάδα που οι θέσεις εργασίας μειώθηκαν σε ποσοστό 8,7% κατά 400000 στο πρώτο τρίμηνο του 2012 έναντι του ίδιου περσινού διαστήματος και οι άστεγοι αυξήθηκαν σε 20000 το 2011, σ’ αυτή την αιματοβαμμένη χώρα ζητούν τα ντόπια και τα διεθνή νεοταξικά ενεργούμενα νέες θυσίες. Από τους 20000 άστεγους οι 11000 ήταν σε Αθήνα και Πειραιά με τους 8000 Έλληνες. Το εξοργιστικό φαινόμενο υπάρχει σε πολλά ακόμη αστικά κέντρα και την περιφέρεια, ενώ το 68% των Ελλήνων ζει κάτω από το όριο της φτώχιας. Την ίδια στιγμή στο Παγκράτι ένας 82χρονος Έλληνας πέθαινε φιμωμένος από λαθρομετανάστες που του κλέβανε τη σύνταξη και ένας άλλος συνέλληνας στη θέα της αγγελίας εξώσεως αυτοκτονούσε πέφτοντας από το μπαλκόνι.

Στις Βρυξέλλες οι δήθεν διασώστες μας μιλάγανε για τη χρηματοδότηση των κρατικών χρεών με την επίτευξη της δημοσιονομικής και τραπεζικής ένωσης για τη δημιουργία του «ευρωπαϊκού» υπερκράτους που κομίζει ακόμη περισσότερα χρέη και φόρους για την πατρίδα και το λαό μας με ακόμη περισσότερα μέτρα. Την ίδια στιγμή με την παραδοχή αμερικανικών πηγών αποκαλύπτεται ότι στη Μακεδονία και τη Θράκη υπάρχουν τα τρία μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού στην Ευρώπη και το πετρέλαιο με το φυσικό μας αέριο κοστίζουν 10 τρις δολάρια!

Όμως εδώ πίσω στο ψευτορωμέϊκο κάποιοι ανακαλύπτουν ακροδεξιά βία και ζητούν την μετατροπή της σε ιδιώνυμο αδίκημα. Δεν κάνουν όμως τίποτα για την αληθινή βία που δέχονται οι Έλληνες κι όχι οι λαθρομετανάστες. Και δεν ασχολούνται με την εθνικοποίηση του πλούτου της ελληνικής γης και τη συσπείρωση των Ελλήνων μέσα από την ενίσχυση της εθνικής παραγωγής και την αποβολή ξένων χρεών και σωμάτων. Θα το πράξει όμως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σε πείσμα των λασπολόγων και των ανθελλήνων για να λάμψει εκ νέου η ελληνική αυγή. Με γνώμονα αποκλειστικό την επιβολή της εθνικής κυριαρχίας ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.
πηγή