Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ιδανικός


Αυτή η φάτσα, αυτά τα μάτια, αυτό το μέτωπο, αυτό το ύπουλο βλέμμα, αυτά τα χείλη, αυτό το στόμα -σαν κώλος κότας-, αυτό το πλατάγιασμα της γλώσσας, αυτός ο μόνιμος ιδρώτας, αυτή η φωνή, αυτή η δουλοπρέπεια, αυτή η γλίτσα του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη, δεν αφήνουν καμία μα καμία αμφιβολία:..


Ο κ. Κωστής Χατζηδάκης είναι ο ιδανικός αντιπρόσωπος της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Συγκεντρώνει πάνω του τα «χαρίσματα» όλων των υπολοίπων.

πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είπαμε ότι έχεις ένα πολύ καλό ιστολόγιο με ενημέρωση και άποψη 100% ελληνική αλλά φίλε μου θα αναγκαστώ να αποχωρίσω γιατί με τις λέξεις που χρησιμοποιείς (κώλος και άλλα τέτοια )έχεις ξεφύγει και μάλλον δεν μπορώ να σε προτείνω σε φίλους μου και μαθητές μου ειδικότερα .Με το συγκεκριμένο άνθρωπο δεν με συνδέει καμία συμπάθεια ούτε σχέση έχω μαζί του αλλά το πεζοδρόμιο δε θα το βάλω στο σπίτι μου .ευχαριστώ (η συγνώμη είναι προσόν)

Ανώνυμος είπε...

Αυτός δεν είχε φάει βρωμόξυλο στο κέντρο της αθήνας??Μυαλό δεν βάζει τελικά!!

Ανώνυμος είπε...

Αφορά και τον ανώνυμο 12:00 π.μ.
Αυτός ο τύπος (Χατζηδάκης) μπήκε σε αυτή την θέση γιατί έχει όλα όσα χρειάζεται ένας οικονομικός δολοφόνος για να κάνει την δουλειά για την οποία διορίστηκε. Αυτός που έκανε την ανάρτηση και λίγα είπε. Όταν ο Χατζηδάκης πουλήσει και το τελευταίο δημόσιο χαλίκι που υπάρχει στην χώρα και το Ελληνικό κράτος δεν θα έχει από πού να εισπράττει, τότε αν εσύ μπορείς να μείνεις ήρεμος μάλλον δεν τρέχει αίμα μέσα σου. Όταν ο Χατζηδάκης τελειώσει την δουλειά του, αυτό που θα του αξίζει θα πρέπει να κάνει το επεισόδιο που του συνέβη τον Δεκέμβρη του 2010 να φαίνεται βόλτα στο πάρκο.
Μακάρι να βρεθούνε κάποιοι να το πραγματοποιήσουν. Είναι ο μόνος τρόπος που άνθρωποι σαν τους πολιτικούς μας μπορούν να καταλάβουν και να σταματήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Αφου βγαλαμε ξανα τον ιδιο υπουργο που ειχε φαει ξυλο πριν μερικους μηνες, τι να πεις ?