Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Μανώλης Μπαρόζος: Ο «καρπαζο-εισπράκτορας» του τραπεζικού οίκου Ρόθτσιλντ!!!


Θα ξοδέψει τέσσερις μέρες από την ζωή του για να πάει στο Ισραήλ και να λύσει το πρόβλημα της εκεί φαρμακοβιομηχανίας και δεν έχει ξοδέψει ούτε μία ώρα από την ζωή του για να έρθει στην Ελλάδα και να δει τι πραγματικά συμβαίνει! Ξέρετε γιατί;; ..



Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο θα πραγματοποιήσει στο τέλος της εβδομάδας την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη.

Προφανώς, ο Πορτογάλος πολιτικός, θεωρεί πιο σημαντικό ένα θέμα εκτός Ευρώπης και ευρωζώνης και σπεύδει να επισκεφτεί την προβληματική περιοχή αυτή!

Αλλιώς δεν εξηγείται, πώς και γιατί ο νούμερο ένα πολιτικός παράγοντας της Ευρώπης Δεν έχει επισκεφτεί ακόμη την Ελλάδα για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις πραγματικά συμβαίνει στη χώρα αυτή!

Δεν εξηγείται όπως και να το δει κανείς, από καμία καλοπροαίρετη οπτική γωνία, πως ένας πολιτικός από την Πορτογαλία που δοκιμάζεται ακριβώς όπως και η Ελλάδα, δεν επισκέπτεται την χώρα που μαστίζεται από τα πειράματα των τραπεζιτών!

Εκτός κι αν ο Μπαρόζο, αισθάνεται δικαιωμένος με την κατάπτυστη πολιτική των Βρυξελλών! Αν ο τελικός στόχος δηλαδή είναι να καταστραφεί η Ελλάδα!

Ή εκτός κι αν οι Ερινύες δεν του επιτρέπουν να δει κατάματα τον Ελληνικό λαό που τόσο επιδεκτικά τον αγνοεί ο κύριος Μπαρόζο!

Φανταστείτε μια πολυεθνική, να αντιμετώπιζε πρόβλημα σε ένα υποκατάστημά της σε μια χώρα κι ο πρόεδρός της να μην πήγαινε στη χώρα ατή να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει στο μαγαζί του!

Από την άλλη, ουδείς Ελληνας πολιτικός τολμά να καλέσει επίσημα τον Μπαρόζο στη χώρα, προφανώς γιατί γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να έρθει!

Κατά τα άλλα, οι «Μπαρόζοι» των Βρυξελλών μας στέλνουν εδώ τους ατάλαντους και αμόρφωτους οικονομολόγους της ΕΕ και του ΔΝΤ με την ελπίδα ότι θα χρεωθούν αυτοί την αποτυχία του Ελληνικού προγράμματος και όχοι οι πολιτικοί ταγοί της Μέρκελ και της Ευρώπης! Η αν το προτιμάτε, της συμμορίας των «ΑΑΑ»!

Ετσι, ο Μανώλης Μπαρόζος (κατά το Ελληνικότερον) θα ξοδέψει 4 μέρες από την ζωή του, για να πάει στο Ισραήλ από τις 7 ως τις 10 Ιουλίου και ούτε μία ώρα δεν διαθέτει για την Κύπρο και την Ελλάδα που αντιμετωπίζουν μόνες τους ολόκληρα τα δομικά προβλήματα της Ευρωζώνης, που κατά τον βαθμό που του αναλογεί, τα δημιούργησε ο ίδιος ο Μπαρόζος!

Παράλληα ο πρόεδρος της Κομισιόν θα μεταβεί και στα Παλεστινιακά εδάφη, έτσι ώστε, αφού «κόψει κουστούμι» για την ενεργειακή πολιτική που χαράσσει το Ισραήλ με την εταιρία Noble Energy, να λύσει μετά και το Παλαιστινιακό πρόβλημα!!!

Η … επίσημη διαρροή της Κομισιόν είναι (άκουσον – άκουσον) ότι θα έχει συνομιλίες στο Ισραήλ κυρίως για την εμπορική συμφωνία ACAA που αφορά κυρίως φαρμακευτικά προϊόντα που κατασκευάζονται στο Ισραήλ και έχει μπλοκαριστεί εδώ και δύο χρόνια από το Ευρωκοινοβούλιο εξαιτίας του συνεχιζόμενου εβραϊκού αποικισμού των Παλαιστινιακών Εδαφών και του αποκλεισμού από το Ισραήλ της Λωρίδας της Γάζας!!!

Και γι αυτό το τεράστιο ευρωπαϊκό πρόβλημα(!!) θα χρειαστεί τέσσερις μέρες να τριγυρνά στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη!

Με την επαγωγική μέθοδο λοιπόν, αν για το φαρμακευτικό πρόβλημα του Ισραήλ, επενδύει τέσσερις μέρες ο Μπαρόζος για να το λύσει με επιτόπου παρουσία, τότε αναλογικά, για να λύσει το πρόβλημα της Ελλάδας , θα πρέπει για τα επόμενα πέντε χρόνια να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα!!!

Προφανώς, ουδείς έψαξε, ποιες είναι οι φαρμακευτικές εταιρίες που πλήττονται και ποιανού επιχειρηματία τα συμφέροντα θα προσπαθήσει να επιλύσει ... εργολαβικά ο Μπαρόζος; Ποια τράπεζα έχει μεγάλες απώλειες από την υπόθεση αυτή; Ποια τράπεζα θέλει να αποφύγει την υποβάθμιση από τον Οίκο Moody`s που όλως τυχαίως, είναι ιδιοκτησίας Ρόθτσιλντ;

Περισσότερες λεπτομέρειες για την διαπλοκή που βρίσκεται πίσω από τον .. Κομισάριο Μπαρόζο, μετά το ταξίδι του ! τότε θα έχουμε να πούμε πολλά με τον ... εντεταλμένο του οίκου Ρόθτσιλντ και την τετραήμερη εκδρομή του στο Ισραήλ!

Όπως καταλάβατε όμως, οι «καρπαζο-εισπράκτορες» του Τραπεζικού Οίκου Ρόθτσιλντ, μας εμπαίζουν κυνικά και χωρίς αναστολές.

Κι εμείς καθόμαστε και τους βλέπουμε! Αναρωτιέμαι, αυτά που σας γράφω με περίσσιο θυμό, δεν τα σκέφτηκε κάποιος από τους 22 Έλληνες Ευρωβουλευτές, τους οποίους πληρώνουμε αδρά με το υστέρημά μας. Και να τα πει απ ευθείας σε κάποια συνεδρίαση στον ... Μανωλάκη ;;;

H μήπως περιμένουν να βγάλει το φίδι από την τρύπα κάποιος όπως ο Κον Μπεντίτ ή καλύτερα ο Νάιτζελ Φάραντζ;;;

aegeantimes