Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Επίκαιρη ερώτηση για τον αποκλεισμό της πρωταθλήτριας Παπαχρήστου


Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Θέμα: «Απαράδεκτος αποκλεισμός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της αθλήτριας Παρασκευής Παπαχρήστου»...


Η Βούλα Παπαχρήστου, Ελληνίδα πρωταθλήτρια τριπλούν, αναπαρήγαγε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σκωπτικό σχόλιο από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν σε ιστότοπους καθημερινά, το οποίο συλλήβδην, από τα κατεστημένα ΜΜΕ, κρίθηκε ως «ρατσιστικό».

Αυτή η «ετυμηγορία», που υπέθαλψαν με ανακοινώσεις τους υποκριτικά, όλα τα κόμματα της αριστεράς, είχε ως αποτέλεσμα τον πρωτοφανή στα χρονικά του Ολυμπισμού, αποκλεισμό πρωταθλήτριας από τη συμμετοχή της στους Αγώνες του Λονδίνου, με απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της ίδιας που σε πολύκροτη υπόθεση εμπλοκής μονίμου μέλους της σε ποινικό αδίκημα, δεν εξέδωσε ούτε ανακοίνωση.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1) Ποια φυσικά πρόσωπα και ποιο όργανο αποφάσισε τον αποκλεισμό της πρωταθλήτριας, στερώντας τη χώρα μας από ένα πιθανό μετάλλιο; Με ποια διαδικασία ελήφθη η απόφαση και σε ποια συγκεκριμένη διάταξη βασίστηκε;

2) Με ποιον ερμηνευτικό κανόνα κρίθηκε, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ε.Ο.Ε., ότι «…οι δηλώσεις (της) αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού»; Υιοθετεί η Ε.Ο.Ε. τα περί «ρατσιστικού» σχολίου και αν όχι, γιατί την απέβαλε;

Ο Ερωτών Βουλευτής
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μας πεί κι αυτός κι η Χρυσή Αυγή την θέση τους για τα όσα λέει η Ρεπούση.. συμφωνούν διαφωνούν.. κάνουν τους αδιάφορους ; Γιατί απ'όσο γνωρίζουμε πολλοί.. συμφωνούν με τον ξήλωμα εικόνων και με την απαγόρευση προσευχής κλπ. στα σχολεία προσευχή ορκομωσίες κλπ.

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/07/1937-2012.html

Ορίστε, κάντε ερωτήσεις και γι'αυτό στην Βουλή και πάρτε και θέσεις απέναντι στο Λαό ως Λαϊκός Σύνδεσμος...... και καλά που είστε.

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιος πει πως τα κουνούπια τα οποία ήρθαν απο την αφρική και θα βρουν εδω πολλούς ανθρώπους οι οποίοι είναι και αυτοί απο τα μέρη τους ,με αποτέλεσμα να τρέφονται με αίμα, τροφή η οποία προέρχεται από την πατρίδα ,το σπίτι τους , θίγει μήπως αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν απο εκεί;

Τους λέει μήπως καμπούρηδες,κλέφτες,απατεώνες, ηλίθιους ή οτιδἠποτε άλλο;

Διαπιστώνει πολύ απλά πως είναι πάρα πολλοί αυτοί που βρίσκονται εδώ και προέρχονται από την αφρική,με αποτέλεσμα τα κουνούπια να βρουν με ευκολία τροφή αίμα, το οποίο είναι από τα μέρη τους.

Εδώ οι Γερμανοί μας λένε τεμπέληδες απατεώνες και χίλιες δυό βρισιές και δεν θίγεται κανείς.
Να μην αναφέρω και τα ανέκδοτα για τους πόντιους, τα οποία ειναι πράγματι ρατσιστικά ,αλλά και για αυτά δεν μιλάει κανείς.

Σε αυτη την περιπτωση ενω δεν υπηρξε καμμια απαξιωτικη αναφορα στους αφρικανους -το να διαπιστωνεις πως ειναι πολλοι δεν ειναι κατι το μεμπτο- επεσαν ομως ολοι να φανε ζωντανη την κοπελα που εκανε αυτη την διαπιστωση , για να αποπροσανατολισουν ολους εμας και να μην ασχολουμαστε με τα πραγματικα προβληματα , αλλα και για να δρεψουν τις δαφνες της δηθεν δημοκρατικοτητας τους και του ανθρωπισμου .

Ουστ βρωμοακαθαρματα που θα μας κανετε και μαθηματα ανθρωπισμου ενω μας πινετε καθημερινα το αιμα και μας οδηγειτε στον θανατο.

Αγωγη προσβολής κατα της προσωπικότητάς μου και μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση θα σας εκανα εγω αν ημουν στην θεση της κοπελας,οχι που θα σας ζητουσα και συγνωμη.

Ανώνυμος είπε...

ετσι θα βρεθει λυση στην κριση. η βουλα μας ειδε και ανεβασε στο διαδικτιο ενα συνθημα απο ενα τοιχο και της γκρεμισαν το ονειρο των αγωνων.λοιπον ας παρει απο ενα γκασμα ο καθε υπερευαισθητος ανθρωπιστης και να γκρεμιση τους τοιχους(ντουβαρια)που καθονται και γραφουν ρατσιστικα σχολια σε ολη την αθηνα,ετσι θα βρει δουλεια ολος ο οικοδομικος κλαδος και με φθηνο κοστος ,τα τουβλα θα ειναι δωρεαν, υπαρχουν αφθονα στην ελλαδα.

Μόσχος Εμμανουήλ Λαγκουβάρδος είπε...

"Την εποχή που δεν τηρείται η οδός,
οι τιμές είναι ντροπή!" (Κομφούκιος)


Ο αποκλεισμός απ΄ τους Ολυμπιακούς της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, αν ισχύσει, θα αποδείξει την απαξία των συγκεκριμένων αγώνων.
Οι συνάδελφοί της πρέπει να παραιτηθούν από τις τιμές.

’Ετσι οι συγκεκριμένοι ολυμπιακοί αγώνες θα περάσουν στην ιστορία, ως Ολυμπιακοί πλην της Ελληνίδας πρωταθλήτριας!

"Την εποχή που δεν τηρείται η οδός,
οι τιμές είναι ντροπή!"

Ανώνυμος είπε...

Να επιστρεψει όλη η ολυμπιακη ομαδα απο το Λονδίνο όχι μονο για ένδιξη συμπαραστασις προς την Βουλα αλλα και σε ένδιξη διαμαρτηρίας για το ρατσηστικό βιντεο που ανεβάσαν οι άγγλοι που κοροϊδεύουν τους Έλληνες για τους ολυμπιακούς αγώνες .Δεν θέλω Έλληνες αθλητες να πάρουν μετάλια γλείφωντας τα λαμόγια Κούβελα και Καπράλο.Δεν θα δω ολυμπιακούς γιατι ποιά τους συχαίνωμαι