Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται με αφορμή την επίσκεψη Μπαχτσελί...!!



Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδεικνύει το αληθινό, ανθελληνικό, του πρόσωπο με την δήλωση του σχετικά με την επίσκεψη του Τούρκου αρχηγού των δολοφόνων του Τάσου Ισαάκ, Μπαχτσελί.





Οι τουρκόφιλοι, που υποστηρίζουν την παράνομη «τούρκικη ένωση Θράκης» προέβησαν σε μια πρωτοφανή δήλωση, αποκαλύπτοντας το πραγματικό «ποιόν» τους.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν: «οι γνωστοί εθνικιστικοί κύκλοι, «ένθεν κακείθεν», προσπαθούν να πυροδοτήσουν ένα κλίμα εθνικιστικής έξαρσης, δημιουργώντας προβλήματα στην ειρηνική συμβίωση των κατοίκων της Θράκης.» και συνεχίζει προσθέτοντας ότι απώτερος σκοπός είναι ο αποπροσανατολισμός του λαού απ΄τα πραγματικά του προβλήματα. Κλείνει λέγοντας ότι όσα διαδραματίζονται είναι προπαγάνδα και «ο λαός της Θράκης» (αποσιωπεί εσκεμμένα κάθε όρο, που θα τόνιζε την ελληνικότητα της περιοχής) θα δώσει «την μάχη ενάντια στον αληθινό εχθρό» και μαζί με την αριστερά θα εγγυηθεί την «συμφιλίωση των λαών».

Έπεσε το προσωπείο των ανθελλήνων, οι οποίοι εξάλλου στις πρόσφατες εκλογές είχαν δύο Τούρκους υποψηφίους στον νομό Ροδόπης και η προεκλογική αφίσα τους δεν εμπεριείχε καμία ελληνική λέξη πλην της ονομασίας του κόμματος τους. Επιπροσθέτως, η αφίσα ήταν στα χρώματα, που προωθείται η επονείδιστη ανύπαρκτη ανυπόστατη σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης». Τα λόγια είναι περιττά, αφού αποκαλύπτουν οι ίδιοι ευθαρσώς τις εθνοπροδοτικές προθέσεις τους.

xryshaygh

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Skata stoys fasistes. pou eidane thn tourkofilia edw pera??? Antie8nikistikos logos einai. Malakes dhmosievete anakoinwseis ths Xryshs ayghs