Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ -ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ,ΕΟΖ,ΣΥΡΙΑ,ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ





6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένας μπουχέσας είσαι κι εσύ που μόλις είδες το ποσοστό του ΕΠΑΜ χαμηλά-λές και θά παιρνες περισσότερο,σαν κίνημα που είσαι στον χώρο χρόνια ολόκληρα-τα παράτησες και δεν κατέβηκες ξανά στις εκλογές.Φταίω εγώ που σε ψήφισα σαν μαλάκας και έκλαιγα τη ψήφο μου αργότερα

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΣΚΟΠΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ .ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΜ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ .ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Η μονη φωνη που λεει την αληθεια ειναι του δημητρη Καζακη.Δυστυχως δεν καταλαβαινουμε οτι πρεπει ολοι να ενεργοποιηθουμε και οχι να τον βλεπουμε σαν μεσσια.Οι εκλογες δεν φερνουν αποτελεσματα,αλλα οι αγωνες μεσα στην κοινωνια.Δειτε την ανυπαρξια του Συριζα μετα τις εκλογες και σταματηστε να κανετε πολεμο στο ΕΠΑΜ.Το ΕΠΑΜ ειναι το μονο κινημα που οργανωνεται ,με δυσκολιες βεβαια,για να αντιμετωπισει την ανθρωπιστικη κριση που μας επιβαλουν.

Ανώνυμος είπε...

Προς 5:12
Ο Καζάκης δεν ζήτησε από κανένα να του αναθέσει τη σωτηρία του. Τίποτα δεν κατάλαβες. Κάτσε στον καναπέ σου και πλήρωνε χαράτσια. Κατά τα άλλα, ο Καζάκης γυρίζει όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας να ξυπνήσει τον κόσμο. Τώρα ποιος είναι ο μπουχέσας από τους δυο σας, το αφήνω στην κρίση σου.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σημαντικά όσα λέει που δεν τα λένε στα ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Πρός 5:12. και η προβοκάτσια είναι μια τέχνη . Την οποία δεν κατέχης , διάβασε τη γράφεις και αν τα πιστέυεις τότε ίσως τα πιστέψη και κανείς άλλος