Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

AKΡΑΤΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ


Mε ένα  σχόλιο ο "καρφί" ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, αναφέρθηκε στην υπόθεση της Βούλας Παπαχρήστου, «φωτογραφίζοντας» την αθλήτρια χωρίς να αναφέρει το όνομά της...


Ο Τατσόπουλος για την Παπαχρήστου...

«"Νους υγιής εν σώματι υγιεί". Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που ειπώθηκε ποτέ» έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη σελίδα του στο Facebook.

πηγη

Εμείς τι να πούμε.Καλύτερα να δουλεύει κάτι απο τα δυο σωστά,παρά να είναι και τα δυο ΣΑΠΙΑ.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όλα λάθος τα είπαν οι αρχαίοι Έλληνες ευτυχώς μίλησε ο τατσόπουλος να διορθώσει την κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Λάθος τα ήπαν και αρχαίοι και νεότεροι, άσε που τους νεώτερους, τους εξομείωσε με το πρώτυπό του(αυτό της αδελφής) ο σιχαμένος σκυφτοδούλης.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι εγκληματικό, διαγνωσμένες σχιζοφρενικές προσωπικότητες, με βαριάς μορφής ψευδαίσθηση του μεγαλείου, καλπάζων μεσιανικό σύνδρομο, και αρχομανία σε τελικό στάδιο, όχι μόνο να μπαίνουν στην Ελληνική βουλή, αλλά και να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Απαράδεκτο!

Η ώρα του ξεσηκωμού ενάντια στην υπερφορολόγιση τον Παν-Αφρικανισμό και τον εξ-ισλαμισμό έρχεται, ολοένα και κοντύτερα.

Κανονιστείτε !

Ζήτω η Ελληνική Επανάσταση.
(ξανά! γ@μ& τη τύχη μου .....)

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και ανακρίβεια ρε πατριώτη.Σκέψου λίγο πριν γράψεις.Απλώς η Παπαχρήστου είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα...

Ανώνυμος είπε...

α ρε τατσοπουλε σιωνιστη ολοι βαλατε το δαχτυλακι σας να αποκλειστουν τα παιδια μας.αλλα ξερω μονο και μονο που σε αποκαλω σιωνιστη θα με πεις φασιστα χ.α κτλ ξερεις να εκμεταλευεσε τα σχολια οπως σε βολευει.δικιασας ιδεα ειναι το σημα της σιων σε καθε tv παγκοσμια? για το 2012 λεω και αν μου πεις αριθμοι ειναι τι δουλεια θελει το τετραγονακι τονος ειναι αρα γραμματα.διεθνηστες του κωλου.σαν ελληνας βλεπω τα πραγματα απλα και ως ελληνας στην κουλτουρα μου εχω και τα ανεκδοτα αλλα το χιουμορ ενοχλει γιατι μεσα σε αυτο υπαρχουν αληθειες που σας πονανε κομπλεξικοι,αντε να δουμε και νομο να καταργει τα ανεκδοτα απο σας ολα να τα περιμενουμε

Ανώνυμος είπε...

Βούλα από ποιούς ζητάς συγνώμη;Την αλήθεια είπες!Μη μασάς! Ολοι οι Ελληνες (εκτός κάποιων δοσίλογων και σκύφτηδων) είμαστε μαζί σου!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ανακρυβεστατε (βλεπε1821)αφειστε παρακαλω τα σχολια για τους ελληναραδες αθλητές να τα κάνει κανένας άλλος γιατί εσείς δεν το δικαιούστε.

Ανώνυμος είπε...

τατσοπουλεεε οι σκιες δεν αγαπανε (σκιες=ΗΡΩΕΣ 1821)οπου σε βρισκουνε θα σε πηδανε.μετα εσυ ξερεις κανε μηνυση στις σκιες.

Ανώνυμος είπε...

μην τους ακους κυριε τατσοπουλε αγαπαμε τους αφρικανους και ολους τους μεταναστες, γιαυτο ο ΣΚΑΙ σε συνεργασια με το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ,αυριο θα μοιρασουν αντικουνουπικα φιδακια και σπρει στην πλατεια αμερικης και την ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ ολη την ημερα..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..μην ερθει κανενας αλλος.

Ανώνυμος είπε...

Επικρατεί παραφροσύνη αυτό εχω να πω.

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΥΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΑΣΘΕΝΗ= ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟ-πουλος Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τσατσόπουλος... το λέει και τόνομά του!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΕ,ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ Η ΤΡΕΛΛΟΠΑΡΔΑΛΩ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΤΑΝΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ,ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΚΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΕΤΣΙ Η ΖΩΗ.ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.(ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ)

ALTERNATIVE SPACE είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ALTERNATIVE SPACE είπε...

Κύριε Τατσόπουλε παραφράζοντας το «"Νους υγιής εν σώματι υγιεί - Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που ειπώθηκε ποτέ» που είπατε, αγενώς φερόμενος φυσικά απέναντι σε κάποια κοπέλα που έχει τα μισά σας χρόνια, και την οποία δεν γνωρίζετε προσωπικά, θα μπορούσα και γω να πω για σας: "Νους άρρωστος, μέσα σε άρρωστο σώμα - Η ακριβέστερη δήλωση που έγινε ποτέ" . Αλλά δεν θα το πω:) Είστε ελεύθερος να λέτε ό,τι σας κατέβει, -ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ, ΟΧΙ.

ALTERNATIVE SPACE είπε...

και απορώ, πώς ένας άνθρωπος σαν και σας, που θέλει να δείχνει έξυπνος, μπορεί να γίνει ταυτόχρονα και τόσο αγενής απέναντι σε μια κοπέλα, που θα μπορούσε να είναι η μικρή του κόρη.