Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

A. Γεωργιάδης: Ο Κούβελος διέσυρε τη χώρα όχι η Παπαχρήστου


Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την ερώτηση που θα καταθέσει στη Βουλή για το θέμα που προέκυψε από τα σχόλια της Β. Παπαχρήστου
δήλωσε ότι «ο κ. Κούβελος και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με τη χθεσινή τους απόφαση διέσυραν τη χώρα και ζητάω να...
αναζητηθούν ευθύνες από την πολιτεία για το διασυρμό που υπέστη η Ελλάδα όχι από το σφάλμα της κ. Παπαχρήστου».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικός σταθμό Σκάι, είπε ότι «ήταν παράπτωμα αυτό που έκανε η κα Παπαχρήστου, ήταν ένα λάθος εάν μάλιστα δεν έδειχνε αμέσως έμπρακτη και ειλικρινή μεταμέλεια, δεν έσπευδε αμέσως να ζητήσει συγνώμη και στα ελληνικά και στα αγγλικά ότι και η ίδια αναγνωρίζει το σφάλμα της θα έλεγα ότι ενδεχομένως θα έπρεπε να ασχοληθεί η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και να παρθούν διάφορα μέτρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Όμως η κ. Παπαχρήστου ζήτησε αμέσως συγνώμη και αυτό είναι πάρα πολύ βασικό και έρχεται η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή προφανώς για να δώσει ο κ. Κούβελος κάποιου είδους εξετάσεις ψευτο - προοδευτισμού στη ΔΗΜΑΡ και το ΣΥΡΙΖΑ και αποκλείει δηλαδή καταδικάζει εις θάνατον ένα κορίτσι 20 χρονών, ένα παιδί που έκανε ένα λάθος το αποκλείει χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα δικαίωμα επιείκειας και το κυριότερο χωρίς να το καλέσουν σε απολογία».
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπασμωδική και άνευ σκέψης η πράξη της επιτροπής.
Φοβήθηκαν λέει μην αμαυρωθεί η εικόνα των Ελλήνων, και το μόνο που κατάφεραν είναι να κάνουν το θέμα ιδιαιτέρως γνωστό και να βγουν τώρα τα διεθνή μέσα να μας αποκαλούν εκτός των άλλων και ρατσιστές.
Για να μην αναφέρω ότι ακολουθήσαμε πάλι οδηγίες, υποδείξεις και διαταγές ξένων.
Για να μην αναφέρω τον υπόγειο πόλεμο που γίνεται, σε κάθε διοργάνωση, κατά αθλητών που διεκδικούν μετάλλια.
Για να μην αναφέρω τον κύριο "1 milion" για τον οποίον, είδαμε την επιτροπή να κόπτεται για τα ολυμπιακά ιδεώδη...

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε το δικαιωμα στο ονομα της Δημοκρατιας που εμεις πιστευουμε να γραφουμε οτι θελουμε ....Η Βρωμια και η παρανομια ειναι αυτων που εβγαλαν στην δημοσιοτητα αυτα που εγραφε η Παπαχρηστου στον τοιχο της....Με ποιο δικαιωμα ΡΕ ?????? Την ΡΩΤΗΣΑΝ ???? Δεν αισχυνεστε που ειδαμε ολοι ,πως το μονο που κανετε ολοι εσεις οι πουλημενοι προδοτες ειναι να παρακολουθειτε τον καθε ανθρωπο ??? Κι εσυ Γεωργιαδη , Λατρη της Αρχαιοελληνικης γιατι δεν κανεις αγωνα για την Ελληνικη Γλωσσα ??? Γιατι κανεις τον μουγγο ??? Αλλου κι αλλου εισαι λαλιστατος.... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!! Εχετε ριξει τις μασκες ολοι και φαινοντε τα απαισια προσωπεια σας,ειστε ΧΑΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι κυβερνώντες μας, τα καμάρια μας.

Ανώνυμος είπε...

3.51 ειμαι ο 1.45 .... Οταν μιλαω για χαμενους εννοω ολους τους πολιτικους και αυτους που κυβερνανε .Ειδικα αυτους.