Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ 60 ΝΟΣΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ "ΣΥΜΜΑΖΕΜΑΤΟΣ" ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!


Αν και στη συνάντηση που είχαν οι τροϊκανοί με τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο δεν έθεσαν το συγκεκριμένο ζήτημα, πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και καιρό έχει κατατεθεί αίτημα σχετικό με τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων. Συγκεκριμένα, από τα 150...
νοσηλευτικά ιδρύματα που λειτουργούν σήμερα ζητούν να μειωθούν το πολύ σε 90. Από κει και πέρα, οι εκπρόσωποι της τρόικας θεωρούν ότι είναι αναγκαίο να υπάρξουν συνέργειες μεταξύ των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, αφού με τον τρόπο αυτό θα μειωθεί κατά πολύ το λειτουργικό κόστος.
ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΤΑΚΗ-ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ εξυπνη κινηση.Μια οικονομικη λυση ειναι αντι 90 να τα κανετε 2 ! Ειναι σιγουρο οτι θα γλιτωσετε πολλες συνταξεις.Ειναι σιγουρο οτι τα γραφεια τελετων θα τα κλεινεις με ραντεβου και μεσο.Ετσι το επαγγελμα θα γνωρισει αναπτυξη.Επιπλεον αφου θα δωσετε λεφτα στους εργολαβους να φτιαξουν ταχυτερους δρομους οι ασθενεις θα φτανουν οσο γρηγορα γινεται στο προορισμο τους .θα ταξιδεουν φυσικα μονοι τους με το αυτοκινητο της αρεσκειας τους.Γιατι λοιπον να στελεχωσετε τα νοσοκομεια της επαρχιας μετο αναγκαιο επιπλεον προσωπικο αφου μπορειτε να φερετε τοση αναπτυξη μ ενα λουκετο.Τα κτιρια που πληρωσε ο ελληνας φορολογουμενος και ο καθε δωρητης για να γινουν επιτελους δινουν τοπο στην αναπτυξη.....!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΚΡΟΤΑΦΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ???ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ......ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ,ΤΙ ΚΩΛΟΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ~!!!!ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ......

Ανώνυμος είπε...

κα τον καποδιστρια τον ξεχασες!
εγω απορω γιατι εκπλησεστε;η εντολη των ιλλουμινατι ειναι η μειωση του πληθυσμου οι αντιπαραγωγικοι κ επιζημιοι πολιτες δεν εχουν ρολο πια στη ζωη!
και η σιωπη των αμνων!!!!!!!!