Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ2


Παραιτήθηκε η πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, Παναγιωτα Ψαρακη, απο σα τουλαχιστον ενημερωνομαστε απο τα site που γνωριζουν καλα το παρασκηνιο οσον αφορα τα τεκταινόμενα του Δημου Αθηναιων...


Αναμένονται πολλές αποκαλύψεις για την τέως συνεργάτιδα της με τα φακελλάκια...

σ.σ Σήμερα(χθες) το μεσημέρι γίνεται έκτακτο συμβούλιο στο Δήμο με θέμα τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Με το θεμα ειχε ασχοληθει εκτενως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ της προηγούμενης Παρασκευης.

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3048:-49-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Συγκεκριμένα σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 49χρονης υπάλληλου της Δ.Ε.Η., αποσπασμένης στο Δήμο Αθηναίων, η οποία συνελήφθη στις 04.07.2012 το βράδυ, στην Αθήνα για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της απάτης.

Είχε προηγηθεί καταγγελία ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα, σύμφωνα με την οποία η κατηγορούμενη, παρουσιαζόμενη ως ιδιαιτέρα γραμματέας του Δημάρχου Αθηναίων, ζητούσε χρηματικά ποσά, ισχυριζόμενη ότι λόγω της θέσης της, θα «έλυνε» τυχόν προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στις υπηρεσίες του Δήμου.

Έπειτα από παρότρυνση της δημοτικής αρχής του δήμου Αθηναίων προς καταγγέλλοντα επιχειρηματία να ενημερώσει την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση, κατά την οποία η 49χρονη συνελήφθη, αφού στην κατοχή της βρέθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που είχε παραλάβει.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε γραμματέας του Δημάρχου Αθηναίων και ότι τα καθήκοντά της στο Δήμο Αθηναίων, όπου υπηρετούσε ως αποσπασμένη από τη Δ.Ε.Η., δεν είχαν καμία σχέση με τα καταστήματα.

Αυτά μας είχε πει η αστυνομία.

Τι μάθαμε όμως εμείς; Και γιατί κύριοι της αστυνομίας τα αποκρύψατε;

Η συλληφθείσα(η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο)είναι η κυρία Βάσω Γρίβα που φέρεται ως γραμματέας της προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, Παναγιώτας Ψαράκη. Η κυρία Γρίβα κατά πληροφορίες μας ήταν η ενδιάμεσος για να πραγματοποιούνται όλες οι συγκεντρώσεις των κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Κυρίως όμως ενδιαφερόταν για να βαίνουν όλα καλώς στις συγκεντρώσεις της Άννας Διαμαντοπουλου καΘόσον η κυρία -λένε στο δήμο- ότι ανήκε στο βαθύ ΠΑΣΟΚ. Κάτι σαν άτυπος συγκεντρωσιάρχης της κυρίας Άννας της Παιδείας.

Στη θεση της τοποθετηθηκε το κομματικο στέλεχος του Πασοκ , Επαμεινώνδας Λαμπρακάκης, κολλητος του Σκανδαλίδη, με τον οποιο ειχαμε ασχοληθεί στο παρελθον.

Με τον κ.Λαμπρακακη θα τα πούμε μέσα στην εβδομαδα.
makeleio