Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

26ΧΡΟΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 69ΧΡΟΝΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ


ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ
Σύμφωνα με διαρροές αργά απόψε από την Ασφάλεια Αττικής(που "αλίευσαν" όπως πάντα έμμισθα βαποράκια της αλλά τις μάθαμε κι εμείς), ένας 26χρονος Γεωργιανός, μάλλον σεσημασμένος...
κατσαπλιάς του κοινού ποινικού δικαίου που έψαχνε σπίτι να σκοτώσει για να ζήσει(η φρίκη σε πλήρη μορφή), φέρεται να έχει ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα της 69χρονης Αγγελικής Καρποδίνη, συζύγου του μεγαλοξενοδόχου της Πάρου, Βασίλη Καρποδίνη, σε μονοκατοικία της Φιλοθέης.

Ο Γεωργιανός συνελήφθη στην Ομόνοια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής. Νεώτερα θα γίνουν γνωστά σήμερα.

Το έγκλημα είχε γίνει το απόγευμα της 9ης Ιουλίου και είχαμε ασχοληθεί εκτενώς.

(http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2919:-69-&catid=8:2012-02-11-12-50-51&Itemid=8)

"Άγρια δολοφονία 69χρονης στον ημιόροφο της μονοκατοικία της στη Φιλοθέη, στην οδό Αγίας Φιλοθέης 17Α. Μέχρι θανάτου γρονθοκοπήθηκε η σύζυγος του πολιτικού μηχανικού Βασίλη Καρποδίνη, Αγγελική, ο οποίος διατηρεί το πεντάστερο ξενοδοχείο Porto Paros στην Πάρο.

Λίγο μετά τις 19:00 ο σύζυγος της 69χρονης γυναίκας γύρισε σπίτι του και βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Τη γυναίκα του πεσμένη με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι μέσα σε μία λίμνη αίματος. Ο 72χρονος είχε βγει από το σπίτι στις 5.30 το απόγευμα. Στην τριόροφη μονοκατοικία, ζούσε και η συνυφάδα της 69χρονης, αλλά επειδή είναι μεγάλης ηλικίας δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

O Βασίλης Καρποδίνης είναι πασίγνωστος επιχειρηματίας τουριστικών επιχειρήσεων στις Κυκλάδες με πολιτικές φιλίες και με ιδιαίτερη προσφορά στην ανάπτυξη του νησιού.

Η δολοφονία από τα ορκς θανάτου έχει δημιουργήσει ήδη ψιθύρους στην ασφάλεια καθώς η οικογένεια φέρεται να γνώριζε όλον τον καλό κόσμο της Αθήνας.

Υπάρχει πιθανότητα όπως πληροφορηθήκαμε η γυναίκα να στραγγαλίστηκε".
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σχόλια από τις πρροδοτικές δυνάμεις τις αριστεράς για το φονικό από τον Γεωργιανό-μετανάστη θα ακούσουμε..??