Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος στο Αποκαλυπτικό Δελτίο 25 Ιουλίου





4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ο Καμμένος τόσα χρόνια (15-20) στην Νέα Δημοκρατία τι έκανε? τίποτα, μούγκα. Βρήκε ευκαιρία και αυτός να κάνει κόμμα με αφορμή το μνημόνιο γιατί είδε πως ο κόσμος είναι εναντίον του μνημονίου...οπότε πήρε το μερίδιο του και τώρα τριγυρνάει στα κανάλια. Η μάχη όμως δίνεται στην βουλή και στον δρόμο όχι στα πουλημένα κανάλια(προχτές παραπονιόταν στο Mega γιατί δεν τον έβλαγε στην εκπομπή…στο Mega αν είναι δυνατόν ,στα πουλημένα τομάρια...).Ελπίζω να μην είναι ένας κλώνος του Λάος γιατί και αυτοί έτσι τα λέγανε και μετά έγινε η μεγάλη κωλοτούμπα ...Κανένα δεν είναι να εμπιστεύεσαι ούτε δεξιά ούτε αριστερά ούτε κέντρωα κόμματα, δυστυχώς είμαστε μόνοι μας και αυτό έγινε γιατί ποτέ οι Έλληνες δεν ήταν ενωμένοι εδώ και δεκαετίες και ιδού το αποτέλεσμα...ο Θεός να βάλει το χέρι του, Ελληνάκια πεινάνε και λιποθυμούν από την πείνα ,ανεργία, αυτοκτονίες ,φτώχυνε ο κόσμος οικονομικά και πνευματικά. Στις εκλογές ψήφησαν τους χειρότερους και τώρα είμαστε σε αδιέξοδο. Τι να πω δύσκολα τα πράγματα, άλλα 400 χρόνια σκλαβιάς μας περιμένουν μέχρι να μάθουμε…

Ανώνυμος είπε...

Κλώνος του ΣΥΡΙΖΑ είναι με το αλλοδαπό αραπάκι το ξέ....λο που δημοσιεύει η ίδια φωτογραφίες της με τα βυζιά έξω και που έβαλε υπεύθυνη επικοινωνίας της νεολαίας του κόμματος. Ευτυχώς που από ένα λάθος καταλάβαμε τι κουμάσι είναι και αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Για το τι έκανε όσο ήταν στη ΝΔ δεν έχεισ δίκιο.
Τήρησε εξ αρχής αντιμνημονιακή πολιτική (δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο, μεσοπρόθεσμο ή εφαρμοστικό ή την κυβέρνηση Παπαδήμου); Είναι αυτός που αποκάλυψε και κατήγγειλε την ανθελληνική δράση του Αντρίκου με τα CDs; Είναι αυτός που στο παρελθόν κατήγγειλε το σκάνδαλο των υποβρυχίων; Αγωγές 15 εκατομμυρίων του έχουν γίνει για τις καταγγελίες του, αλλά συνάμα οι καταγγέλοντες, πχ Τσουκάτος, Αντρίκος δεν προσέρχονται στο δικαστήριο.

Ναι, ήταν στη ΝΔ και κακώς πίστευε ή πιστεύει ακόμη σε κάποιους εθνάρχες, αλλά ούτε τη συνθήκη του Σένγκεν ψήφισε, ούτε τη συνθήκη της Λισσαβώνας, ούτε για το τέμενος και αυτά λένε πολλά.
Όσο για τη θητεία του στο Ναυτιλίας, ρωτήστε τη γνώμη των νησιωτών μας και δη των νησιών της λεγομένης ''άγονης γραμμής''.

Ωστόσο πρέπει πια με όλους να κρατάμε επιφυλάξεις και εμένα το κύριο πρόβλημά μου είναι που δεν ενεργοποιεί την Μήνυση του ιατρού Αντωνίου. Ναι μεν δεν του φτάνουν οι υπογραφές των ΑΕ, αλλά αν δεν μας δουλεύουν όλοι 30 υπογραφές δεν θα είναι δύσκολο να βρεθούν. Εν πάσει περιπτώσει αν αυτός είναι εντάξει, ας φανεί ποιοι μας δουλεύουν.

Αν όντως η κοπελλιά επιλέχθηκε από τους ΑΕ για τον τομέα της νεολαίας, είναι φάουλ που δεν ταιριάζει στο προφίλ των ΑΕ, καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;;;