Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

1937, Ο Αδόλφος καταργεί την χριστιανική προσευχή στα σχολεία. 2012, η Ρεπούση συνεχίζει το έργο…




11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν πας διακοπές στο Κρόνο μόνιμα; Βλήμα

Ανώνυμος είπε...

Εμεις ειμαστε Ελληνες δεν ειμαστε σαν τους υπολοιπους Ευρωπαιους και το οτι μπορουμε και μιλαμε την Ελληνικη γλωσσα το χρωσταμε στην εκκλησια που μπορεσαν και κρατησαν αρχεια για το ποιοι ημαστε.Ειμαστε Χριστιανοι Ορθοδοξοι δεν θα ξεχασουμε και την θρησκεια μας επειδη εσεις δεν ξερετε τι σας γινετε.

Ανώνυμος είπε...

Οι Διεθνιστές πρέπει να γνωρίζουν, ότι τα παιδιά έχουν γονείς ... και οι προδότες τάφους .. (όχι πάντα ...)

Ανώνυμος είπε...

οταν ολοι οταν τους κυνηγουν προσευχονται να μην παθουν κακο,η ακατανομαστη εκλιπαρει δεν προσευχετε να την κυνηγισουν και να την μαμησουν την αμαμητη.

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε και την θέση της Χρυσής Αυγής στο θέμα.. που νομίζω είναι ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ με της ΡΕΠΟΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

10:12 σε πειραζει που οι χρυσαυγιτες ειναι υπερ της ορθοδοξιας;Διαβασε το καταστατικο του κομματος.Ο Μιχαλολιακος αρκετες φορες εχει δηλωσει οτι ειναι ορθοδοξος.Δε θα το κανει και βουκινο!

Ανώνυμος είπε...

Σου απαντώ: Με πειράζει που δεν είναι έλληνες-ούτε το όνομά τους καν έχει να κάνει με Ελλάδα...Να δούμε λοιπόν τι θέση θα πάρουν σε τέτοια θέματα..
σαν αυτό της Ρεπούση που δεν ακούσαμε τίποτα ακόμα από δαύτους(βέβαια τώρα έχουν τα εσωκομματικά τους και αλλάζουν βουλευτές έδρανα κλπ. βλ. παραίτηση Σερραίου) Δεν σε παρεξηγώ αν όντως τα πιστεύεις αυτά που λες γιατί τα διάβασες στο καταστατικό.. αλλά πρέπει να ρωτήσεις και κόσμο που γνωρίζει την Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια να στα πεί πρώτο χέρι. Γιατί οι περισσότεροι original χρυσαυγίτες τώρα γελάνε κιόλας που τους υπερασπίζεσαι λόγω άγνοιας.
Έχεις την υποχρέωση να ψάξεις και να μάθεις... και ξαναλέω ΝΑ ΔΟΥΜΕ.. δηλώσεις για το θέμα Ρεπούση έστω σε Facebook σε κάποιο blog κάπου...
Ερευντάτε τας γραφάς φίλτατε. ψάξτην.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη σημασία δίνετε στη Ρεpussy.Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο,δευτεράτζα είναι

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς θα γίνω γραφικός και θα το ξαναγράψω:

Η Ρεπούση χρειάζεται πήδημα παρα φύσιν, κατα συρροήν και κατ΄ εξακολούθησιν!

Μετά πιστεύω θα έρθει στα λογικά της, και θα βλέπει τα πράγματα πιο καθαρά!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΜΩΡΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ; ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ; ΕΣΥ ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΜΑ ΒΡΙΣΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ;

Ανώνυμος είπε...

εγω θα πω οτι δεν μας εκπλησει τιποτα ανθελληνικο απο μερους τους αντιθετα θα ηταν εκπληξη εαν βλεπαμε να δειχνουν τον πατριωτισμο τους εστω σε εναν τομεα!τους βολευει η συγκυβερνηση για να υπαρξουν κοινωνικες αλλαγες κατω απο της ρεπουση το φουστανι κρυβεται η κοτα ο σαμαρας γιατι χωρις την ευλογια του δεν νομιζω οτι θα το αποφασιζε η καθε ρεπουση απλα θα το χρεωθει μια που ειναι πλεον μαθημενη μετα τον συνωστισμο!!βρωμικο τσουτσεκι του σορος πιστευεις οτι εισαι αξια κ ικανη να καταργησεις το θεο αξιολυπητο ον;