Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Πάρος: Η δραματική έκκληση της μητέρας της 15χρονης!


Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της 15χρονης που βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στην Πάρο, απευθύνει μια δραματική έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάποια πληροφορία η οποία θα μπορούσε να ρίξει φως στην μυστηριώδη υπόθεση, να απευθυνθεί στις αρχές...


Ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου καλύπτει μέχρι στιγμής τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες η 15χρονη βρέθηκε βαριά τραυματισμένη σε βραχώδη παραλία στην Πάρο.

Ωστόσο, από τις μέχρι τώρα ιατροδικαστικές εξετάσεις στην 15χρονη από την Πάρο, που νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο, δεν έχουν βρεθεί ίχνη βιασμού.

Αυτό που περιμένουν οι αρχές όμως είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις οι οποίες μπορεί να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Οι αστυνομικές αρχές ελπίζουν παράλληλα και στην εύρεση του κινητού τηλεφώνου της άτυχης κοπέλας καθώς πιστεύουν πως θα διαλευκάνει το μυστήριο του σοβαρότατου τραυματισμού της.

Η κοπέλα βρισκόταν στη Χρυσή Ακτή της Πάρου με τη μητέρα της. Κάποια στιγμή αποχώρησε η μητέρα και η 15χρονη της ζήτησε να παραμείνει στην παραλία λίγο ακόμα.

Περίπου στις 8 το απόγευμα, η μητέρα της ανησύχησε που η κόρη της δεν είχε εμφανιστεί ακόμη και άρχισε να την αναζητεί, μέχρι που την βρήκε αναίσθητη και αιμόφυρτη σε διπλανή βραχώδη παραλία.

Η κοπέλα βρέθηκε γονατισμένη με το κεφάλι σφηνωμένο στα βράχια και γυμνή από την μέση και κάτω, ενώ ήταν άσχημα χτυπημένη πέρα από το βαρύτατο τραύμα στο κεφάλι και το πρόσωπο, αλλά και στο υπόλοιπο σώμα.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας της κοπέλας, οι θεράποντες ιατροί υποστηρίζουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι εξαιρετικά κρίσιμα.
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να δώσει, να γίνει το παιδί καλά και η ψυχή του κτήνους που το έκανε να πάει εκεί όπου ανήκει. Κατ' ευθείαν στο διάολο.