Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

11,5 δις ευρώ για 10 εκατομμύρια μ@....s


Έτοιμο το πακέτο νέων μέτρων ύψους 11.5 δις ευρώ που θα παρουσιάσουμε αύριο στην Τρόικα, όπως δήλωσε "κορυφαίος" Υπουργός σε "κορυφαίο" ιστότοπο πουλημένων δημοσιογράφων.


Δέκα και πλέον φορές χρειάστηκε να πάρουν επιπλέον μέτρα οι...
υπηρεσιακές κυβερνήσεις της Τρόικας, στην Ελλάδα. Μήπως, μήπως λέω, κάτι δεν πάει καλά ηλίθιοι ψηφοφόροι της κυβέρνησης Σαμαρά; Θέλω να πω, υποτίθεται πως σε θέσεις τόσο καίριες όπως αυτές του Υπουργείου Οικονομικών, θέσεις από τις οποίες κρίνεται το μέλλον ενός ολόκληρου λαού, λογικά πρέπει να "μπαίνουν" οικονομικές ιδιοφυΐες, έτσι δεν είναι; Πως στον π@ύτσο γίνεται να πέφτουν ΚΑΘΕ φορά έξω στους υπολογισμούς τους; Γιατί, τα πρόσθετα μέτρα, είναι πρόσθετα μέτρα. Δεν είναι μέτρα που προϋπήρχαν στο χρονοδιάγραμμα του χρέους μας. Όχι ε; ΟΚ.

Και άντε εμείς είμαστε άχρηστοι. Έτσι δε σας είπαν οι φίλοι σας οι δημοσιογράφοι πως είναι οι Έλληνες; Άχρηστοι, τεμπέληδες και βολεμένοι. Και στην Ευρώπη άχρηστοι είναι; Είναι άσχετοι με τα οικονομικά και οι επίτροποι της Τρόικας; Έχουν χαλασμένο κομπιουτεράκι και τους φεύγουν τα μηδενικά; Πολύ πιθανόν, συμβαίνουν αυτά.

Ε τη συνέχεια την ξέρουμε, θα συναντηθεί ο Αντώνης και οι άλλοι ηλίθιοι με την Τρόικα, θα παρουσιάσουν το πλάνο μέτρων που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση, θα συμφωνήσουν ποια ανούσια μέτρα δε θα πάρουν για πούνε μετά στον κόσμο ότι κερδίσαμε τη μάχη με τους δανειστές και θα πάρουν κάποια άλλα που ο απλός κόσμος δε θα μπορεί να καταλάβει γιατί έχουν σύνθετες ονομασίες.

Ο Νίκος, η Όλγα, ο Μανώλης και τα άλλα καλόπαιδα θα δείξουν έναν συγκρατημένο ενθουσιασμό με τις επιτυχίες της διαπραγμάτευσης, ο Αντώνης θα πει 3 μαλακίες, ο Βενιζέλος θα κάνει μια μικρή ομιλία με αχρείαστα υψηλά ντεσιμπέλ και τέλος.

Καλόπιοτα.
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα 11,5 δις euro να πανε να τα παρουν απο αυτους που ψηφησαν πασοκ το 2009,αλλα και απο αυτους που ψηφησαν νδ το 2012.
Εμεις οι μαλακες φταιμε για οτι μας συμβαινει και θα συμβει απο εδω και περα στην ΕΛΛΑΔΑ μας!!!!!
Πολεμος εδω και τωρα πριν ειναι πολυ ΑΡΓΑ!!!!!!!