Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

111 αυτοκτονίες μέσα στο 2012 απέτρεψε η ομάδα του Μανώλη Σφακιανάκη.


Σε ένα εθνοκτόνο κράτος όπου ο πολίτης αφήνεται έρμαιο στην θηριωδία των ισχυρών, μόνο έκπληξη θα μπορούσε να προκαλέσει αυτή η είδηση. Δεν προκαλεί όμως γιατί η δράση του Μανώλη Σφακιανάκη κοντεύει τις δύο δεκαετίες και αν μη τι άλλο έχει αποδείξει ότι οι ευπατρίδες δεν έχουν ούτε χρώμα ούτε κομματικές πλάτες...


Ο άνθρωπος που καθημερινά, εκτός από τις μάχες με τα καθάρματα – βιαστές ανηλίκων, μάχεται και ενάντια στην κρατική αναλγησία που πολλές φορές με μία απόφαση μισής ώρας αφήνει ελεύθερους εγκληματίες η σύλληψη των οποίων ήταν αποτέλεσμα επισταμένης δράσης μηνών.

Οικογενειάρχης και ο ίδιος, με έναν πατέρα πραγματικό Άγιο των ημερών μας, αποδεικνύει πως οι αξίες του Γένους και η έννοια του Χρέους μεταλαμπαδεύονται από πατέρα σε γιό και όχι στα σαλόνια της διαπλοκής. Εκεί μόνον χαλκεύονται οι συνειδήσεις για να δημιουργήσουν αντικοινωνικές, ανθελληνικές συμπεριφορές.

111 συνάνθρωποι μας οφείλουν σήμερα την ζωή τους στον προσωπικό αγώνα του ευπατρίδη διοικητή. Όπως το ευ ζην κάποιων χιλιάδων παιδιών οφείλεται στο πείσμα του να μην εγκαταλείψει τα όπλα όταν η οργή ξεχείλιζε από τις “υπό όρους” ή “αποσυμφορητικές” αποφυλακίσεις καθαρμάτων.

Μακάρι κάθε θέση ευθύνης να βρίσκει έναν Σφακιανάκη και όχι τους μιζοχριστοφοράκηδες που γονάτισαν την πατρίδα.
πηγη