Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Μια Ελληνίδα της διασποράς γράφει: “Ξεκινήστε να σκέφτεστε το plan Β, και στο εν λόγω σχέδιο φίλοι μου


πρέπει να συμπεριλάβετε και τους 10.000.000 Έλληνες της διασποράς.”
Θα γράψω στα αγγλικά. Ζω στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Δεν βρίσκομαι εδώ επειδή το επέλεξα αλλά με έφεραν και κόλλησα εδώ...


Πολέμησα μαζί σας για να ανατρέψουμε την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση. Οι γονείς μου έκαναν το ίδιο. Οι παππούδες μου έκαναν το ίδιο. Τα παιδιά μου έκαναν το ίδιο.



Δεν αισθάνομαι πολύ υπερήφανη σήμερα που είμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

Τελικά συνειδητοποίησα ότι η πατρίδα μου έχει ένα μεγάλο πληθυσμό από μαλάκες (μπαρντόν) και ένα άλλο ποσοστό κλεφτών του εθνικού πλούτου μας.
Επί το πλείστον αισθάνομαι άσχημα για τη γενιά σας επειδή η γενιά μου σας οδήγησε εκεί. Πολέμησα, μαζί σας μέσω του internet και μαζί με άλλους από εκεί, οι οποίοι όχι μόνο πολέμησαν αλλά πληγώθηκαν.
Εμείς που αισθανόμαστε νέοι ακόμα και εσείς, η νέα ελπίδα της Ελλάδας, πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε.
Όλοι χρειαζόμαστε μερικές ημέρες να ξεπεράσουμε το αρχικό σοκ, αλλά θα πρέπει να ξανασηκωθούμε.

Να θυμάστε ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και έθνος μας είναι η ΕΛΛΑΔΑ.
Όχι ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ και η μελλοντική γενιά μας δεν είναι οι κάτοικοι του ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!
ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!

Ξεκινήστε να σκέφτεστε το plan Β, και στο εν λόγω σχέδιο φίλοι μου, πρέπει να συμπεριλάβετε και τους 10.000.000 Έλληνες της διασποράς.

Δώστε μας το σύνθημα!!!

Η Angela FOTINATOU MORRIS μας έγραψε…I am going to write in English. I live in Virginia, USA. I am not here because I chose to come here but because I was brought here and got stuck.
I fought along with you to overthrow the most corrupted government. My parents did the same. My grandparents did the same. My children did the same.
I don’t feel very proud today being GREEK!
I realized finally that my homeland has a large population of malakes (pardon) and another percentage of thieves of our national wealth.
I mostly feel bad for your generation because my generation did it to you. I, along with you fought through the internet and others back home not only fought but got hurt as well.
We the young at heart and you the new hope of Greece, have to continue.
All of us need a few days to get over the initial shock but the we have to stand up again.

Remember WE ARE HELLENES and our nation is HELLAS.
Not HELLINISTAN and we are our future generation will not be HELLINISTANES!

FIGHT FOR YOU AND ME!
FIGHT FOR OUR CHILDREN!
WE ARE NOT GOING TO DISAPPEAR AFTER THOUSANDS OF YEARS.

Start thinking of plan B, and in that plan my friends you need to include the other 10,000,000 in the Diaspora.

Give us the vote!!!
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΜΑ ΟΜΟΓΕΝΩΝ, πώς θα μπορούσε να δημιουργηθεί; Αχρωμάτιστο και μακρυά από την ντόπια διαπλοκή.
Πρώτα όμως η ομογένεια πρέπει να ενημερώνεται και να ενημερώνει για την Ελληνική εθνοκτονία. Υπάρχουν δυστυχώς ομογενείς που έχουν πιστέψει την εκστρατεία δυσφήμισης των Ελλήνων και θεωρούν αναγκαία την τιμωρία του τεμπέλη, φοροφυγά Έλληνα. Ενημέρωση από εξωσυστημικά blog.
Οι ομογενειακοί σύλλογοι πρέπει να γίνουν πιο δραστήριοι πάνω σε εθνικά ζητήματα, όπως η αναγνώριση των γενοκτονιών, την ενημέρωση πάνω στη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, την εισβολή και κατοχή της Κύπρου, κοκ. Εκεί που μαζεύονται σε πλατείες και χορεύουν, συρτάκι για να διαφημίσουν την Ελλάδα, ας μοιράσουν και κάποιο φυλλάδιο με 5 λέξεις για την Μακεδονία μας, ας δώσουν links π.χ Σοκ για τα Σκόπια:"Είστε αμαθείς και εξοργιστικοί",τους λέει καθηγητής της Οξφόρδης, Ρόμπιν Λέϊν Φοξ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=mIRe5tnqRKM&feature=player_embedded
ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (email)ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ KAI NA ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.

Mha Yai είπε...

Γι αυτό δεν μας δίνουν δικαίωμα ψήφου , θα τους χαλάγαμε την σούπα . Οι Έλληνες του εξωτερικού δεν μασάνε και δεν περιμένουν προνόμια , το κόμμα τους είναι η πατρίδα και μόνο αυτή . Ας μπει όλη η ομογένεια στην ιστοσελίδα http://www.icannotvote.org/ για να αλλάξει η κατάσταση . Μας θεωρούν πολίτες 3ης κατηγορίας μόνο καλοί να αφήνουμε τα χιλιάρικα όταν κατεβαίνουμε για διακοπές όταν μερικοί εγχώριοι πάνε στην Τουρκία την ίδια περίοδο ! Να ακουστεί και η δική μας φωνή επιτέλους , όταν βλέπουμε σε πια χάλια έφεραν την πατρίδα οι "μέσα" δεν θα ήταν πολυτέλεια να έχουν λόγο και οι "έξω" μπας και βάλουν μυαλό οι υδροκέφαλοι που κατοικούν την Ελλάδα σήμερα .

Mha Yai είπε...

Και όταν η αρθρογράφος γράφει "Give us the vote" δεν μεταφράζεται με "Δώστε μας το σύνθημα" αλλά "Δώστε μας τον (δικαίωμα) ψήφο(υ)" .