Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

O Αλκίνοος Ιωαννίδης για την "Χρυσή Αυγή" στην "Ελευθεροτυπία".


Από την Νάταλι Χατζηαντωνίου
Απόσπασμα από όσα είπε για την "Χρυσή Αυγή" ο σπουδαίος και ανήσυχος καλλιτέχνης>...


Όσο αφορά το ποσοστό της Χρυσής Αυγής δεν με ξαφνιάζει. Ποτέ δεν πίστεψα πως οι ταγματασφαλίτες, οι γερμανοτσολιάδες, οι φασίστες, οι νεοναζί, οι στρατολάγνοι, οι ΕΟΚΑβηταζήδες, οι Χίτες και οι χουντικοί ήταν πολύ λιγότεροι σ΄αυτόν το τόπο. Στεγάζονταν αλλού, ας πούμε στη ΝΔ, η στο ΠΑΣΟΚ. Οι Χρυσαυγίτες προετοιμάζονταν χρόνια. Τώρα που αγριεύει κι άλλο το πράμα ήρθε η ώρα τους να ακουστούν. Κι αυτό το φροντίζουν ανάμεσα σε άλλους διάφοροι δημοιογράφοι που το παίζουν έκπληκτοι και αηδιασμένοι, ενώ ανεβάζοντας την τηλεθέαση και κατεβάζοντας το επίπεδο της ζωής μας, απροετοίμαστοι και αδιάβαστοι οι ίδιοι ,τους προσκαλούν στις εκπομπές  τους.

Από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναί Αλκίνοε υπάρχουν όμως και οι Σταλινιστές οι Ανθέλληνες οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ οι Μηδενιστές οι ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ οι Ξενοδουλοι οι Μεταναστολάγνοι οι ΑΕΘΝΟΙ οι Εβραιοφιλοι οι Τηλεορασόπληκτοι οι Εγκεφαλοπλυμένοι οι Προοδευτικούληδες οι αγνώστου ταυτότητος και οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΥΛΟΤΕΧΝΕΣ όπως εσένα!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα τραβα να κανεις καμια συναυλια υπερ λαθρομεταναστων να τα πειτε και με τα παιδια του ανταρσια και του συριζα για το τι θα καει στη συνεχεια και ασε τα μαθηματα ιστοριας με χορηγους τους απο πανω!

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι ντόπιοι Έλληνες δεν ξέρετε ότι ο κομουνισμός είναι τουλάχιστον το ίδιο κακός όσο και ο φασισμός, ιδικά για τον ίδιο του το λαό!

Ο Χίτλερ δεν σκότωσε εκατομμύρια δικών του πολιτών (όχι πώς δεν ήταν μ@@@κας)! Μπορείτε να πείτε το ίδιο για τους διασημότερους ηγέτες των κομουνιστών;

Κοιτάξτε πώς ζουν σήμερα οι χώρες που είχαν φασισμό και πώς ζουν όσες είχαν κομουνισμό και θα καταλάβετε.

Δεν λέω ότι οι χρυσή αυγή είναι φασίστες. Ούτε ότι είναι άκρο-δεξιοί. Απλά είναι δεξιοί!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας είπε όμως αυτός ο νεόκοπος φωστήρας του Ελληνικού υποτίθεται άσματος,που στεγάζονταν ως τώρα οι ψηφοφόροι του 5% του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; Αριστερά κομματόσκυλα του πρώην μπατσόκ,προδότες,άθεοι,Ισλαμολάγνοι,Εβραιόσποροι και Τουρκόσποροι, μασόνοι και σιωνιστές βρήκαν καταφύγιο υπό την σκέπη των αναρχοαυτόνομων εγκληματιών.
Καί ποιός σου ζήτησε την ηλίθια γνώμη σου, εμετικό νεόπλουτο τσογλάνι;
Αναρωτήθηκε το αρρωστημένο μυαλό σου ποτέ, αν αυτοί που πρόδωσαν την Χώρα και τον λαό της, αυτοί που εκχώρησαν την Εθνική μας Κυριαρχία στους σιωνιστές τοκογλύφους,αυτοί που δολοφόνησαν και εξακολουθούν να δολοφονούν πάνω από πέντε εκατομμύρια Έλληνες συμπατριώτες σου(εκτός κι αν δεν είναι γιατί μου μοιάζεις για μπάσταρδο),από τους οποίους πλούτισες κι εσύ, πουλώντας δήθεν πατριωτισμό; Αλήθεια εσύ τι πρόσφερες σ'αυτήν την Χώρα και ποιος σου έδωσε το δικαίωμα για να καθυβρίζεις πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες εμετικέ αληταρά, αστράτευτο κωλόπαιδο; Μήπως από τα όσα έχεις καρπωθεί από αυτόν τον λαό, έδωσες ένα ψίχουλο σε κάποιους άστεγους,πεινασμένους ή σε αυτούς που πηγαίνουν στα συσσίτια εξαιτίας ανθρώπων του είδους σου αλήτη;
Αι σιχτίρ, αφού καταλαβαίνεις και τα τούρκικα, εβελή κόντζολα.
Δεν καμμία είχα πρόθεση να χυδαιολογήσω Κυριακάτικα,αλλά άνθρωπο σαν κι εσένα,μόνον αυτή την διάλεκτο καταλαβαίνουν.
B Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να πιστεψω οτι τα σχολια σας απευθυνονται σε εναν ανθρωπο σαν τον αλκινοο,και δεν μιλαω για τον τραγουδοποιο αλλα γι αυτον που εχει αρνηθη τον νεοπλουτισμο που εχει ηθος ειναι σεμνος και θα τολμησω να πω και ταπεινος.Οσο τον γνωριζω ποτε δεν ειχε αριστερες αποψεις αλλα φυσικα ουτε και δεξιες.
Αλλα οσο αφορα την χρυση αυγη συμφωνο μαζι του και θα προσθεσω κοπροσκυλα.Το ιδιο ισχυει και για τους κουμμουνιστες ομως αλκινοε.