Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ;; - O ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΓΕΙΝΕ 6.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!??...


κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ 40% ΨΗΦΗΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!... ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ 2011 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ (9.6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ), 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!... ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΟΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΕ...
ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΣΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ;;; KAI AN ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΑΣ!! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!! ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΕΛΕΑΣ! ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ... ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

αναγνώστης

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα αποτελέσματα που δείχνεις είναι με ενσωμάτωση 69%.

Ανώνυμος είπε...

Βρε βλακα, αυτο ειναι στο 69.19% της ενσωματωσης. Οι γραμμενοι σε οσα εκλογικα τμηματα εχουν στειλει αποτελέσματα. Αφου εισαι ασχετος τι ασχολεισαι και γραφεις τετοιες ηλιθιοτητες για την απογραφη. Ζωο.

Ανώνυμος είπε...

Για ξανακοίτα το ΑΝΤΙΝΕΑ....εγώ 9949304 το βλέπω!!!Που το βρήκες το 6737198??Προφανώς η ενσωμάτωση όπως και φαίνεται στην εικόνα που ανέβασες ήταν στο 69%!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 61% ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.
ΣΤΟ http://ekloges.ypes.gr/v2012b/public/index.html#{"cls":"main","params":{}}
ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Επίσημα καταγεγραμμένοι 9.500.000 με δικαίωμα ψήφου.Να μην είναι και άλλο 1.500.000 βρέφη έως 17 ετών που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου;Σύνολο γύρω στα 11.000.000.Ποιός πιστεύει οτι ο πλυθυσμός της Ελλάδος είναι 11.000.000;Τελικά πόσοι αλλοδαποί ψήφισαν σε αυτές τις εκλογές;Τέτοια καλπονοθεία ούτε στις εκλογές της Ρουάντα και της Αγκόλα δεν έχει γίνει

Ανώνυμος είπε...

αυτο ηταν στο 69% της επικρατειας,οχι το συνολικο.Μην λεμε κ οτι θελουμε...

Ανώνυμος είπε...

Μη γράφεις βλακείες. Το νούμερο που λες αφορά τη μέχρι εκείνη τη στιγμή ενσωμάτωση. 6 εκ. ψήφισαν. Η αποχή ήταν 37%

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις βλαμενοι εισται?

Στο 69,19% των εκλογικων τμηματων οι εγγεγραμενοι ειναι 6.700.000 δεν λεει για ολο το εκλογικο σωμα.
Ουστ αναλφαβητοι ηλιθιοι ουτε πεντε αριθμους δεν ξερεται να διαβαζεται.

Ανώνυμος είπε...

Γραμμένοι 9.950.947

Αυτό λέει το Υπουργείο, μη φτιάχνετε ψεύτικα στοιχεία και αποπροσανατολίζετε τον κόσμο

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ.......ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ......ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΑΡΑΞΑΝ ΣΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ.ΞΗΛΩΘΗΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.......ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΕΙΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ............ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ......ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με την απογραφή του 2001 έγιναν οι εκλογές.
Και μην ακούω μαλακιες πως φταίνε οι ξένοι που ψήφισαν,ελάχιστοι είναι..όσοι φοβήθηκαν μας την έκαναν,οι παππούδες,οι γιαγιάδες και οι βολεμένοι(στο ψυχικό και στην κηφισιά 50-45% νδ)

Ανώνυμος είπε...

@ Ανωνημος 18 Ιουνίου 2012 9:55 π.μ.,


ΟΣΗ νοθεια και να πεσει, ποσο πια να νοθευτει το ποσοστο; Ενα 5%; Αντε κανα 10% το πολυ. Και 10 % για τους γαλαζιους να'ναι (στη χειροτερη), το υπολοιπο 20 % πηγε τους ξαναψηφησε. Βαλε και οτι υπηρξε και υπερβολικη αποχη (39%). Οσο πιο πολυ αποχη υπαρχει, τοσο πιο πολυ αυξανονται τα ποσοστα σε νουμερα και εδρες. Τα'χω συγκρινει στο Ελληνικο Βικιπαιδια. Αν ο κοσμος τους ΜΑΥΡΙΖΕ παραδειγματικα, δε θα βγαινανε με οτι νοθεια και να κανανε που να χτυπιοντουσαν κατω.

Ανώνυμος είπε...

Ειστε ΑΣΧΕΤΟΙ...
Μαλακια εγραψες όπως επίσης να διορθώσεις και το "Νέα Δημοκρατία έδρες 77 + 50 μπόνους = 127 και ΠΑΣΟΚ έδρες 32, σύνολο 157 έδρες... Με γειά μας. Θα χρειαστούν δυο-τρία μνημόνια ακόμα για να αλλάξουμε μυαλά......"

ουτε μαθηματικα δεν ξερετε...

Αντιμνημονιακός ειμαι αλλα ειστε απαραδεκτοι..

ΑΦΑΙΡΩ το ιστολόγιο σας απο τους Σελιδοδείκτες μου,δεν αξιζετε να σας διαβαζω...

Μην το βαζεις το σχολιό μου,ετσι κι αλλιώς την ιδια αποψη εχουν πλέον κι άλλοι .,....θα διαλυθείται ααργα η γρηγορα...ΑΣΧΕΤΟΙ κ λαικιστες!