Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

H Eθνική βγάζει στο σφυρί το “Astir Palace”…


Σύμφωνα με το Βusiness Τimes, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας
ετοιμάζεται να πουλήσει μια αθηναϊκή Ριβιέρα θέρετρο, που το επισκέπτονται παγκόσμιοι ηγέτες και αστέρες του κινηματογράφου για περισσότερο από μισό αιώνα, σε μια δοκιμασία της ικανότητας...

της χώρας να πουλήσουν στοιχεία του ενεργητικού τους…
Το 307.000 τ.μ συγκρότημα “Astir Palace” έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον των επενδυτών, σύμφωνα με τον Αριστοτέλη Καρυτινό, που είναι ο γενικός διευθυντής της ακίνητης περιουσίας της Τράπεζας.

Το ταμείο ιδιωτικοποιήσεων και η Εθνική τράπεζα, η οποία κατέχει μέρος του ακινήτου, θα ξεκινήσουν την διαδικασία δημόσιων προσφορών κατά τους επόμενους μήνες.
Το “Astir Palace” είναι ένα θρυλικό περιουσιακό στοιχείο και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο από αυτό”, δήλωσε ο κ. Καρυτινός σε συνέντευξή του στην Αθήνα.
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eιναι γνωστο οτι ο μεγαλομετοχος του Αστερος ειναι η εκκλησια. Αυτη σκεφθηκε να πουλησουν την επιχειρηση. Ομως η γη αυτη κανονικα ως αιγιαλος κατα ποσο ειναι δυνατον να πουληθει σε αλλοδαπους; Noμικα στέκει; Επισης κατι πολυ ΒΑΣΙΚΟ.
Μεσα στον χωρο υπαρχει ναος του Απολλωνος και πιθανως και αλλα αρχαια. Η αρχαιολογικη εταιρεια δεν πρεπει να εγειρει ενστασεις και να προστατευσει τους χωρους; Δεν πρεπει να τους αποδωσει στο κοινο αντι να τους κρατα μαντρωμενους ο Αστερας λες και ειναι ιδιωτικη του περιουσια; Πως ειμαστε σιγουροι οτι ολη αυτη η περιοχη δεν εχει αρχαιολογικα ευρηματα τα οποια πιθανοτατα εκλαπησαν ή κατεστραφησαν οταν κατασκευαζονταν τα συγκροτηματα;
Η δικαιοσυνη εχει ΧΡΕΟΣ να σταματησει καθε ενεργεια πωλησης και να διαταξει λεπτομερη ερευνα.

Ανώνυμος είπε...

SIMFONO ME TON 10:23P.M.
TI EIDOUS LADIES EINAI H POLISI TOU ASTEROS.KAI AN EIPARXOUN ARXAIA SIGOURA THA PREPEI NA DIEREVNITHOUN. EKTOS AN EINAI APOPISO KANENAS MEGISTANAS KAI TOTE ZHTO POU TA XEPOULISAME.