Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ - ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ FINANCIAL TIMES ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ...


ΕΝΩ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ...ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ...

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ;;;
---ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ---
Νέα δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει την Κυριακή, ανήμερα των ελληνικών εκλογών, η γερμανική έκδοση των Financial Times (FT Deutschland) στον απόηχο της επιστολής της προς τους Έλληνες την Παρασκευή που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.
Στο βασικό της άρθρο, στo portal της, η γερμανική εφημερίδα κάνει λόγο «για έναν πολιτικό που αποπλανεί τον ελληνικό λαό και είναι επικίνδυνος».

«Υπόσχεται στους εκλογείς του να κάνει το αδύνατο δυνατό, και τον πιστεύουν. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται να σώσει τους Έλληνες από την εξαθλίωση. Αυτό θα μπορούσε να σημάνει τη ληξιαρχική πράξη θανάτου για τη ζώνη του ευρώ» αναφέρουν οι FTD.
«Η μαύρη χτένα για τα μαλλιά είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε σ' αυτόν. Στα 37 του, ο Τσίπρας θεωρείται νεαρός στην Ελλάδα, όπου η ηλικία συνταξιοδότησης και το μέγεθος της κοιλιάς θεωρούνταν παλαιότερα σημάδι κύρους» αναφέρει μεταξύ άλλων το μακροσκελές ρεπορτάζ.
Επιμέλεια: Στέλιος Κάνδιας - ΣΚΑΙ
ΠΡΕΖΑ TV