Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Κασιδιάρης σε Καψή: Ο Μπόμπολας σε πληρώνει να τρομοκρατείς τον κόσμο[βίντεο]



Σφοδρή λεκτική επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στον δημοσιογράφο Μανώλη Καψή, χθες το βράδυ κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο MEGA.

O Hλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε τον Μανώλη...
Καψή «μαθητευόμενο μάγο» και «υπάλληλο του Μπόμπολα» από τον οποίο όπως είπε «πληρώνεται για να τρομοκρατεί τον κοσμο.»!


phg;h

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο κ.Κασιδιαρης! Πρεπει να του αναγνωριστει.Και αν σε καποιον του φανηκε ακομψο,καλο ειναι να αναλογιστει οτι σε πουλημενους δημοσιογραφους που δεν κρατουν τα προσχηματα καν.αρμοζουν τετοιες απαντησεις.Ευγε! κ.Κασιδιαρη!

Ανώνυμος είπε...

Τσούζει η αλήθεια Μανωλάκη?

Ανώνυμος είπε...

Και μπράβο του..(του Κασιδιάρη)

koursaros είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΑΣΧΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΨΗ ΚΑΙ ΣΤΑΗ ΟΠΟΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ) ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΑ ΤΥΠΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΣΩΝΟΠΑΙΔΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΤΟΥΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ……………….ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ (ΑΟΖ, ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΛΕΦΤΟΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ)ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΦΕΝΤΗ ΣΑΣ.

ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΑΨΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ (ΘΑ ΣΕ ΦΙΜΩΣΩ ΑΝ ΜΙΛΑΣ) ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.............ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ……….ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ MEGA ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕΙ…………ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΜΟΕΣΗΕΑ Η ΣΦΙΓΓΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΑΨΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΕΓΕΡΘΙΤΩ ΤΗΣ Χ4ΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΓΚΑ...
Ν' ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=8DtoWUapji0

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ
ΔΡΑΚΟΥ ΣΗΚΩΣΕΣ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΗ ΣΤΟ PANEL ΓΛΕΙΦΑΝΕ......(δεν είμαι χρυσαυγίτης)

Ανώνυμος είπε...

Να αγιάσει το στόμα του "μικρού". Κανένας απο τα υπόλοιπα γνωστά σκουπίδια της πολιτικής δεν τόλμησε ποτέ να πει αυτά που σκεφτόμαστε όλοι, έπρεπε να περιμένουμε την Χρυσή Αυγή να πει τα αυτονόητα.
Κάνουν πίπες και υποκύψεις στα βοθροκάναλα για λίγη δημοσιότητα και επειδή έται το επιβάλει ο ψευτο-καθωσπρεπισμός. Τώρα θα ακούγεται και καμιά αλήθεια γιατί αρκετά παρατράβηξε το παραμύθι τους.

Η "Λάσπη" κάθε βράδυ στο "μεγάλο" κανάλι της "έγκυρης" και "αδέσμευτης" ενημέρωσης...και έπεται συνέχεια.
Μπράβο ρε Κάς!

Ανώνυμος είπε...

δεν είμαι χρυσή αυγή αλλά ...ο μικρος εξηγήθηκε σπαθί χαλαλι του

Ανώνυμος είπε...

Χρυση Αυγή αμε αυξημένη δύναμη στη Βουλή και θα δούμε αν τα γιουσουφάκια οι Χουσείν Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ,Χασάν Εφέντι του ΚΚΕ Ξάνθης, Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ Ιλχάν Αχμέτ της ΔΗΜ.ΑΡ. και Καραγιουσούφ του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπη τολμήσουν να μιλήσουν για Τουρκία κλπ ανθελληνικά στην βουλή.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, άνθρωποι που χαρακτηρίζονταν από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης ως φασίστες κτλ., λένε την αλήθεια. Εκφράζουν απόψεις που όλοι οι πολίτες σκέφτονται και δεν έχουν ειπωθεί από τα δοτά κόμματα που τόσα χρόνια ήταν στην βουλή. Μπράβο και πάλι μπράβο. Είμαι σίγουρος ότι με την Χρυσή Αυγή, θα δούμε πολλά καλά για την πατρίδα. (Αυτά τα λέει ένας πρώην Πασόκος)