Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ...


ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ
Με τα ιστορικά χαμηλά ποσοστά που συγκεντρώνει το ΚΚΕ μετά τη μεταπολίτευση, πιθανολογείται πως την επομένη της εκλογικής αναμέτρησης θα δρομολογηθούν διαδικασίες ακόμη και για αλλαγή ηγεσίας στον Περισσό, ενδεχομένως. Άλλωστε...

δεν είναι μακριά και το 19ο Συνέδριο του Κόμματος στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα τεθούν όλα αυτά τα ζητήματα. Ωστόσο, αρκετά στελέχη του Περισσού, -τηρώντας την αυστηρά κομματική γραμμή-διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτές τις λιγοστές φωνές και αποφεύγουν να απαντήσουν ευθέως. Μάλιστα, αναφέρουν χαρακτηριστικά πως για μας προέχει το πολιτικό κόστος σε βάρος του λαού από το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο οπορτουνισμός είναι επικίνδυνος, όταν υποχωρεί ο ριζοσπαστισμός. Υπάρχουν όμως και αυτοί που εκφράζουν ανοιχτά την προτίμησή τους και δεν διστάζουν να αναφερθούν και σε πρόσωπα όπως αυτό της Λιάνας Κανέλλη και του Θανάση Παφίλη…, Ίδωμεν!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκο, θα μείνεις και εσύ και το FIMOTRO και οι λοιποί εγκάθετοι blogoσυγγενείς σου δυστυχώς με την όρεξη. Το γιατί θα το δεις όχι αύριο αλλά από Δευτέρα.

ττ είπε...

Τι από τώρα αλλαγή ηγεσίας, μα δεν φτάσαμε στο 0,5% σύντροφοι

ττ είπε...

Τι από τώρα αλλαγή ηγεσίας, μα δεν φτάσαμε ακόμα στο 0,5% σύντροφοι