Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Και η Ντόρα ΔΩΡΟ




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tσίπρας : «Η αντιπρόσωπος της Siemens στην Ελλάδα, αντί επιτέλους να τηρήσει μία φορά τον λόγο της και να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή μιας και δεν μπήκε στη Βουλή, επιστρέφει δριμύτερη στη γνωστή της τακτική. Χυδαιολογεί και κατασυκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ένα πράγμα συμφωνούμε μαζί της. Ναι, είμαστε πάντα σε διαφορετικά στρατόπεδα. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ ούτε στις χορηγίες του κ. Χριστοφοράκου, ούτε στο επισκεπτήριο πρεσβειών».

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου την ΙΔΙΑ(;) ημέρα που “μάζεψε” τον Άκη έστειλε έγγραφο για ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΥΛΑΣ ΜΑΣ…!
Αφορά την υπόθεση για εκέινο το…εκατομμυριάκι του Επιβήτωρα Μαουνιέρη ΙΣΙ-ΔΩΡΑ που ξεκίνησε μόνο του “ποδαρόδρομο” να ΜΕΤΑΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ σε τράπεζα του Εξωτερικού …

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ γιατί η…νυφούλα μας πρέπει να εκλεγεί … οπωσδήποτε “ΒΟΛΕΥΤΗΣ”, πάση θυσία ;

Τι ακριβώς συμβαίνει και η Ντόρα απολαμβάνει αυτή την σκανδαλιστικά προνομιακή ασυλία και φτάνει ακόμη να παρουσιάζεται σαν συντελεστής σωτηρίας όχι απλά της Νου-Δούλας αλλά και της Ελλάδας της ίδιας;

Δικαιούται κανείς να ρωτήσει εάν υπάρχει μια ανώτατη δύναμη που πρέπει να φυτεύει διαρκώς τη Ντόρα Μπακογιάννη στα σπίτια μας.

Δικαιούται κανείς να ρωτήσει τι πρέπει να κάνουμε ως πολίτες για να απαλλαγούμε οριστικά από τον πολιτικό αυτό σκελετό, το γνήσιο Βαμπίρ του εφιάλτη Δράκουλα…

Η καταψηφισμένη Πανελλαδικα με 97,45% Ντόρα θα επανερχόταν στην πολιτική σκηνή με εντολή του Δ.Ν.Τ. και της λέσχης ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚ …σαν πρωθιέρεια της λίστας ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟΥ- SIEMENS της ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑΣ
Η Ντόρα αποτελεί το πλέον φθαρμένο πολιτικό υλικό και γύρω της έχουν ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΙ όλα τα φθαρμένα παλαιοκομματικά υλικά, που όχι απλώς αφαίμαξαν την χωρά, αλλά και την οδήγησαν στην ξενοδουλία και στον εξωφρενικό δανεισμό.

Η Ντόρα ελέγχει έναν τακτικό “στρατό”επαγγελματιών υποταχτήκων,οικονομησάριων,δημοσιοαρπαχτικών.

Δημοσυντήρητων επαγγελματιών της μιζας, οι οποίοι δεν ζουν για την πολιτική, όπως συνηθίζουμε να λέμε, αλλά ζουν από την πολιτική.

Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πατρώνες μας (λεσχη Μπιλτερμπεργκ, Δ.Ν.Τ. και CΙΑ ), που η παρουσία της Ντόρας με τα ελεχγόμενα τσιράκια της και τους υπόλογους υποτακτικούς της, τους είναι απαραίτητη.

ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ …ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ …ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ …
\