Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

"Συγχαρητήρια" αναγνώστη στην Παπαρήγα


Όπως βλέπεις, κατάφερες να βγάλεις κυβερνηση δεξιάς με τους... μύδρους που εξαπελυσες προς τον Συριζα, και επιπλέον να κατεβάσεις τα ποσοστά του ΚΚΕ. Λυπαμαι τους καημένους ψηφοφόρους σου, όσοι σου απέμειναν που τωρα τους περιμένει ακομη πιο δύσκολη δουλειά στους δρόμους.
Δεν περιμενω βεβαια να παραδεχτεις οτι η εμμονή και η τακτική σου ηταν λάθος, οχι,οχι οι αλλοι φταινε πάντα.

Αναγνώστης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι, θα πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να πούμε τα πράγματα με τ΄όνομά τους σε οτι αφορά το ΚΚΕ.
Αναμασάνε εδω και χρόνια οι ΚΚΕδες την καραμέλα του αγωνιστή, του πατριώτη και γενικότερα του προστάτη των φτωχών και των εργατών.
Η αλήθεια είναι οτι αυτό το κόμμα (οχι οτι τα άλλα είναι καλύτερα) αλλά ειδικά το ΚΚΕ είναι μια σαπουνόπερα που επαναλαμβάνεται κατά καιρούς, απλά επειδή δεν έχουν να παίξουν κάτι άλλο!
Αυτό το κόμμα υπάρχει λόγω πολιτικής κεκτημένης ταχύτητας. Όποιος νέος για παράδειγμα ψηφίζει ΚΚΕ, έχει πατέρα ή παππού κομμουνιστή. Είναι ένα είδος αποδοχής κληρονομιάς! Μια τραγωδία δηλαδή!
Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε οτι είναι το μοναδικό ξενόφερτο κομματικό δημιούργημα στο τόπο μας! Κατασκευάστηκε απο την πρών Σοβ. Ενωση με σκοπό να δημιουργηθεί σε Ευρώπη και Βαλκάνια δύναμη ελέγχου και αντιστάθμισης των Σοβιετικών απέναντι στην Δύση! Οι ανθέλληνες που συνεργάστηκαν σ΄αυτό το εγχείρημα υπο τη σημαία με το σφυροδρέπανο, δεν έχουν απολύτως καμία διαφορά με τους συνεργάτες των ναζί! Ήταν η πρώτη φορά που (δήθεν)Έλληνες πολέμησαν και έσφαξαν Έλληνες στο όνομα.......(ας απαντήσουν οι ΚΚΕδες)
Αρκεί ν΄αναφέρουμε οτι οι γερμανοί έφυγαν από την Ελλάδα το 1945! Οι σφαγιάδες του ΚΚΕ πολεμούσαν (ποιούς) μέχρι το 1949???? Δεν είμαι αντικομμουνιστής, δεν ανήκω σε κανένα κόμμα! Με πληγώνει που κανένα τομάρι απο δαύτους, δεν βγήκε ποτέ να ζητήσει μια συγνώμη για το κακό που έκαναν στην Ελλάδα! Θα μπορούσαν τουλάχιστον να είχαν αλλάξει το σύμβολο του κόμματός τους! Θα μπορούσαν να είχαν απαστασιοποιηθεί απο τα εγκλήματα του παρελθόντος! Θα μπορούσαν να είχαν βγάλει απο τις βιβλιοθήκες τους σφαγιάδες που έχουν για πρότυπα! Δυστυχώς η Δημοκρατία μας είναι πολύ Δημοκρατική, όπως επίσης και η μνήμη μας!
Με λίγα λόγια έχουμε να κάνουμε μ΄ένα πεθαμένο κομματικό σύστημα που δυστυχώς κατάφεραν μερικά κομματικά λαμόγια να το καταψύξουν για να μην βρωμίσει! Ένα ψοφίμι όμως, ακόμα και κατεψυγμένο, παραμενει ψοφίμι!
Για όσους προλάβουν να πουν οτι είμαι δεξιός, δηλώνω οτι τους έχω γραμμένους και τους δεξιούς! Όσο φασισταριά είναι οι δεξιοί, ακριβώς το ίδιο αριστερά φασισταριά είναι και οι κομμουνιστές!!!
Η Ελλάδα χρειάζεται Έλληνες-Πατριώτες, δεν χρειάζεται ούτε χιτλερικούς ούτε σταλινικούς. Στα τσακίδια κι αυτοί και οι οπαδοί τους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟΤΟΞΙΝΩΣΗ. ΠΡΟΣΕΧΕ

Ανώνυμος είπε...

Ποιους πολεμουσαν μεχρι το 1949;Τους "Ελληνες" πους τους ειχαν στειλει ολους στη Μακρονησο και στα υπολοιπα ξερονησια.

Ανώνυμος είπε...

Ποιους πολεμουσαν μεχρι το 1949;Τους "Ελληνες" πους τους ειχαν στειλει ολους στη Μακρονησο και στα υπολοιπα ξερονησια.

Ανώνυμος είπε...

Για τον 6:59

Έχεις δίκιο. Έτσι πρέπει να έγινε! Ένα πρωί, την ώρα που όλα κυλούσαν ομαλά στην Ελλάδα, κάποιοι αποφάσισαν να στείλουν στα ξερονήσια μερικούς Έλληνες! Και μετά απο πολύωρη σκέψη κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι πρέπει να στείλουν τους κομμουνιστές!
Ακόμα και σήμερα δεν έχω καταλάβει γιατί να διάλεξαν τους ΚΚΕδες!!!
Έχω διαβάσει τόσα και τόσα, αλλά απάντηση δεν πήρα!!!
ΔΕΝ ΝΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ!
Τολμάς να πείς οτι "Έλληνες" έστειλαν στα ξερονήσια τους ΚΚΕδες! Καλά τους έκαναν! Πως έπρεπε ν΄αντιδράσει ένα Κράτος, απέναντι σε προδότες? Απέναντι σε πράκτορες που έπαιρναν εντολές απο την Σοβ. Ένωση? Τι έπρεπε να κάνει το Κράτος σε δήθεν "Έλληνες" που προσκυνούσαν το σφυροδρέπανο και πολεμούσαν την Ελλάδα?
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ "ΕΛΛΗΝΑΡΑ"

Ανώνυμος είπε...

το κκε αρχισε τον εμφυλιο, ή δεν τους αφηνατε να σταθουν σε χλωρο κλαρι στα χωρια τους οσους δεν ειχατε στειλει στις φυλακες και στις εξοριες, και τους αναγκασατε χωρις να θελουν να βγουν παλι στο βουνο για να γλιτωσουν. ασε το παραμυθι οτι εισαι ενας αντικειμενικος παρατηρητης των πραγματων γιατι προδοθηκες απο τα λεγομενα σου, και μας επεισες για τα καλα οτι αν μπορουσατε εσυ και η παρεα σου να ξαναξεκινησετε εμφυλιο θα το κανατε με μεγαλη χαρα. και προσεξε μη δαγκωσεις τη γλωσσα σου γιατι θα φαρμακωθεις μοναχος σου και δεν θα σου φταιει το κκε.