Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Μην ανησυχείτε... Έτσι θα μας υπερασπιστούν από τους Τούρκους!




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oταν προκειται να εισπραξουν, τρεχουν. Οταν ειναι να δωσουν για να ζησει ο κοσμος, αδιαφορουν. Δεν τους νοιαζει η ασφαλεια του κοσμου -το απεδειξαν στις κατασκευες των εθνικων οδων- αλλα τους κοβει και τους σφαζει που δεν καρπωνονται τα δις απο το ΦΠΑ, οι πολιτικαντηδες.
Το χρυσο μεταλλιο στην ρεμουλα το παιρνουν τα λαμογια της πολιτικης της Ελλαδος. Ξεπερνανε και τους Αφρικανους στρατιωτικους.


http://www.capital.gr/News.asp?id=1523469

Ανώνυμος είπε...

για βαλε ρε φιλε το βιντεο να δουμε πως σκυβει κ κρυβεται γιατι εγω δεν το βρηκα πουθενα στο internet...κ λεω οτι αυτη η εικονα ειναι προιον μονταζ κ συκοφαντιας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αντιΝΤΠ είδα το βίντεο ξανά και ξανά και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ.... είναι αηδιαστηκή η τόσο χοντρη παραπληροφόρηση

Ανώνυμος είπε...

Το βρώμικο σύστημα έκανε μέγα λάθος να προσπαθήσει να ρίξει στην παγίδα τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κάθε άλλο παρά την έπληξαν. Η Χ.Α θα έχει πάνω απο 10% στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Ακόμα και στη δουλειά μου που οι περισσότεροι δεν εκδηλώνονται, την επόμενη μέρα το πρωί δήλωναν οτι θα ψηφίσουν Χ.Α και με τα δύο τους χέρια. Οτι φοβάται το σύστημα είναι καλό για το ΛΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Κακού μοντάζ για την ακρίβεια. Αλλα οταν πρέπει να υπερασπιστεις τον Γκεμπελισκο Κασιδιαρη και να θολωσεις τα νερά όλα επιτρέπονται. antintp είσαι απ´ τα πιο αντικειμενικά Blog της Ελλάδας λίγη περισσότερη προσοχή δεν βλάπτει