Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Στην Αλεξανδρούπολη ευρισκόμενος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, όπου διανυκτέρευσε το Σάββατο 16/6 με σκοπό να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο νομό Έβρου, επληροφορείτο συνεχώς για την εξέλιξη πυρκαγιών ανά την Ελλάδα...

Ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος και κυρίως τους εθελοντές των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις πληγείσες περιοχές να συνδράμουν με κάθε μέσο στην κατάσβεση τω πυρκαγιών.
Ειδικά για την Κύθνο, από νωρίς πληροφορήθηκε για την δυσμενή κατάσταση στην οποία βρισκόταν, παντελώς αβοήθητη, από τον υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Γούλια ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το νησί.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αμέσως επικοινώνησε με το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας. Ζήτησε να αποπλεύσει άμεσα, χθές το βράδυ, πλοίο του στρατού με χερσαίες δυνάμεις πυρόσβεσης, για να συνδράμουν τις προσπάθειες των κατοίκων και της τοπικής αυτοδιοίκησης που προσπαθούσαν μόνοι μέχρι και τη στιγμή της παρέμβασης να ανταποκριθούν στην κατάσβεση.

Επίσης ο Πρόεδρος του Κινήματος επικοινώνησε και με τα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που ευρίσκοντο στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, όπως Παλαιά Φώκαια και Λεγρενά, περιοχές που έζησαν νύχτα τρόμου, με σημαντικές καταστροφές και σε σπίτια που έγινα αποκαΐδια.
Εκεί, απο τις πρώτες φλόγες μέχρι και σήμερα το πρωί, κοντά στους κατοίκους, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές, ήταν οι δύο εκλεγέντες την 6η Μαΐου και εκ νέου υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος Παύλος Χαϊκάλης και Ευγενεία Πρεβεζάνου, αλλά και όλοι οι άλλοι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της Περιφέρειας Αττικής.
Επίσης, ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος ζήτησε από την Πολιτική Προστασία με το πρώτο φως της ημέρας να πετάξουν αμέσως μέσα προκειμένου να περιορίσουν την καταστροφή από τη φωτιά.
Τέλος, σε συνεννόηση με τον εκλεγέντα την 6η Μαΐου και πάλι υποψήφιο βουλευτή Λάρισας Χρήστο Ζώη, ο τελευταίος ανέλαβε την παρακολούθηση των ζητημάτων που έχουν σχέση με τις φωτιές του τελευταίου 24ώρου σε όλη τη χώρα.
πηγη