Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Πυρά Καμμένου κατά Βενιζέλου-Σαμαρά


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΈντονη αντίδραση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά τις πληροφορίες ότι το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε αίτημα στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας, να μην υπάρξουν διώξεις κατά πολιτικών
Εκτύπωση Σύσταση
Πυρά κατά των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή πληροφορίες που, όπως αναφέρουν "διαχέονται στα ΜΜΕ, ότι το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε αίτημα στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας, να μην υπάρξουν διώξεις κατά πολιτικών που πήραν μέρος στις διαπραγματεύσεις για τα μνημόνια, την τελευταία διετία".
Διαβάστε την ανακοίνωση:





«Στα ΜΜΕ διαχέεται, χωρίς να διαψεύδεται, η πληροφορία ότι το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε αίτημα στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας, να μην υπάρξουν εξεταστικές επιτροπές και διώξεις κατά πολιτικών προσώπων που πήραν μέρος στις διαπραγματεύσεις για τα Μνημόνια, την τελευταία διετία.



Σαμαράς και Βενιζέλος, αποφάσισαν να προστατέψουν και να αθωώσουν τους εαυτούς τους, αλλά και όλους εκείνους που συνυπέγραψαν στην οικονομική δολοφονία της Ελλάδας, με τα Μνημόνια και τις επαχθείς και επονείδιστες Δανειακές Συμβάσεις.



Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προειδοποιούν ότι δεν αποδέχονται άφεση αμαρτιών και εγκλημάτων κατά του ελληνικού λαού. Θα χρησιμοποιήσουν όλα τα κοινοβουλευτικά και νομικά όπλα, ώστε οι ένοχοι να οδηγηθούν ένας - ένας στη Δικαιοσύνη.



Κανένας ατιμώρητος».