Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ετοιμάζουν τη Λίστα του Σίντλερ


Mε το χτεσινό μας πρωτοσέλιδο, η ακτινογραφία των εκλογών που έκανε το γύρο του διαδικτύου, ουσιαστικά προαναγγέλλαμε με απόλυτη σιγουριά, τον σχηματισμό Κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά! Και όχι μόνο αυτό. Συγκεκριμένα γράφαμε τα εξής το τέλος του άρθρου:..


«Προσωπική μου άποψη είναι ,ότι η νέα Κυβέρνηση του Σαμαρά, με τον Βενιζέλο στα μετόπισθεν και τον Κουβέλη ως «τσόντα», για αριστερή πιστοποίηση κατ’ ISO του Μνημονίου, θα αποτελέσει την ταφόπλακα τόσο του Αντώνη Σαμαρά όσο και του Βαγγέλη Βενιζέλου και των κομμάτων τους. Θα είναι βραχύβια, διότι ο Αντώνης Σαμαράς, θα κάνει αμέσως μετά το σχηματισμό της Κυβέρνησης, την πρώτη κολοτούμπα του ως Πρωθυπουργός, και θα ενισχύσει το μνημόνιο με νέους φόρους ενώ το μεγάλο δράμα του θα είναι στα Εθνικά μας θέματα!»

Αν και σήμερα, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι επίσημα, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές των AegeanTimes, Σαμαράς , Βενιζέλος και Κουβέλης, έχουν συμφωνήσει ήδη στο σχηματισμό Κυβέρνησης με Πρωθυπουργό των Αντώνη Σαμαρά!

Αυτή τη στιγμή, ήδη, δημιουργείται μια λίστα με «ανεπιθύμητα» πρόσωπα από την πλευρά κάθε κόμματος, έτσι ώστε ο καθένας, να δώσει ένα κατάλογο προσώπων που ΔΕΝ επιθυμεί να συμμετέχουν στη νέα Κυβέρνηση!

Κάτι σαν τη... λίστα του Σίντλερ, ένα πράγμα!!!

Με βάση αυτόν τον κατάλογο, θα αποκλειστούν άτομα που δεν έχουν «κοινή αποδοχή» και μετέπειτα, το κάθε κόμμα θα υποβάλλει τις προτάσεις του για υπουργούς και υφυπουργούς!

Προσωπική μου εκτίμηση είναι, ότι η διαδικασία αυτή, θα οδηγήσει για άλλη μια φορά, σε «μοιρασιά» των υπουργικών θόκων, όπότε, οι εξαγγελίες ένθεν κακείθεν για μικρό κι ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, πάνε περίπατο!

Οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, και όλα δείχνουν, ότι θα επιβεβαιωθούν οι aegeanTimes, που από τον Μάιο γράφουμε ότι θα σχηματιστεί Κυβέρνηση προθύμων Σωτήρων, με τον Κουβέλη να διαδραματίζει τον ρόλο της «αριστερής πιστοποίησης» της Κυβέρνησης που είχα ονομάσει παλιότερα, ΔεξιοΑριστεροΣοσιαλιστική!!!

Οι εξελίξεις είναι ταχύτατες, μιας και ο «υποτακτικός» των Τραπεζών και της Μέρκελ, Βόλφγκαντ Σόϊμλπλε, κρατά φανερά πλέον το μαστίγιο και χτυπά με δύναμη τα καπούλια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όσων εγγυήθηκαν την συνέχιση του μνημονίου!

Η νέα Κυβέρνηση, θα είναι πανέτοιμη σήμερα, το αργότερο αύριο! Ετοιμη για νέες φοροεπιδρομές, για νέες κατασχέσεις για νέα χαράτσια για νέες μειώσεις μοισθών!

Κανονικά θα έπρεπε ήδη να έχω ευχηθεί «περαστικά» σε όλους μας, αλλά δεν θα το κάνω τούτη τη στιγμή!

Θα περιμένω, να δούμε όλοι μαζί, την στιγμή που ο νέος μας Πρωθυπουργός , Αντώνης Σαμαράς, θα βρεθεί αντιμέτωπος με όσα είχε εξαγγείλει προεκλογικά από τη μια και την Τρόικα από την άλλη!

Την Τρόικα του Πολ Τόμσεν, που βιάζεται να έρθει στη χώρα μας, για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της φτωχοποίησης της Ελλάδος!

Ένα έργο, που κατά τη γνώμη μου, δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να συνεχίσει ο Πολ Τόμσεν, ο οποίος σύντομα θα αντικατασταθεί από κάποιον, πιο επικοινωνιακό αλλά πιο … ύπουλο!
πηγη