Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Δημοκρατική Αριστερά πρέπει να είναι στην κυβέρνηση


Άδωνις Γεωργιάδης: Η Δημοκρατική Αριστερά πρέπει να είναι στην κυβέρνηση«Η Δημοκρατική Αριστερά πρέπει να είναι στην κυβέρνηση», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ, ’Aδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει η χώρα σε τρίτες εκλογές.




Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη η συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στη νέα κυβέρνηση είναι επιβεβλημένη, καθώς όπως εξήγησε, όσο ευρύτερη είναι η σύνθεση αυτής της κυβέρνησης τόσο καλύτερα θα γίνει η επαναδιαπραγμάτευση με τους εταίρους μας. «Όσο περισσότερους Έλληνες εκπροσωπεί αυτή η κυβέρνηση, και καλύτερα θα διαπραγματευτεί με τους έξω, αλλά και πιο μεγάλη εμπιστοσύνη θα δώσει στους μέσα», σημείωσε.

Υπενθύμισε ακόμη ότι ο κ. Κουβέλης διαμήνυε στην προεκλογική του εκστρατεία ότι θα δώσει λύση, και έλαβε, όπως είπε, την πολιτική έγκριση του εκλογικού σώματος για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε παράλληλα «επιεικώς απαράδεκτη» τη χθεσινοβραδινή δήλωση του Αλ. Τσίπρα, αφού, όπως είπε, είναι πρωτοφανές τη βραδιά των εκλογών ο ηγέτης της αντιπολίτευσης να εγείρει θέμα δυσαρμονίας εκλογικού σώματος και κυβερνήσεως.

«Ο κ. Τσίπρας έκανε ένα ωραίο και όμορφο εκλογικό αποτέλεσμα για αυτόν αλλά έχασε τις εκλογές. Ο ελληνικός λαός ψήφισε ΝΔ και Αντώνη Σαμαρά. Και όποιος πιστεύει στους κοινοβουλευτικούς θεσμούς και στη δημοκρατία, είναι υποχρεωμένος να σεβαστεί το αποτέλεσμα», τόνισε.


newpost.