Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΚΛΟΟΥΝ… ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΗΠΙΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ!


Αφού κατέστρεψε τη χώρα, τώρα δεν έχει τι να κάνει και περιφέρεται στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα όλο και κάποια συνέντευξη να του ζητούν...

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιωργάκης έδωσε συνέντευξη στο Bloomberg...
.

Ο πρώην πρωθυπουργός, αφού εκτίμησε ότι τα μέτρα που απαιτούν οι πιστωτές θα γίνουν ηπιότερα με τον καιρό, προέβλεψε πως η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη.

Συγκεκριμένα τόνισε πως, «μπορούμε να έχουμε ορισμένες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα, ενώ η μη τήρηση των όρων του μνημονίου δημιουργεί μη ρεαλιστικές προσδοκίες».

Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα του η επόμενη κυβέρνηση να δράσει υπεύθυνα, λέγοντας για τα χάλια του: «Έκανα ό,τι μπορούσα. Τώρα εξαρτάται από την επόμενη κυβέρνηση να αναλάβει αυτό το πακέτο και να το διαχειριστεί».
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βεβαιως και εκανες οτι μπορουσες.Τωρα γευομαστε τους καρπους των προσπαθειων σου.Μονο που το απανεμο λιμανι που μας εταζες πιστευω να μας το βρει καποια στιγμη η απουσα προς το παρον δικαιοσυνη.Α μη ξεχασω καλη επιτυχια στο κομμα σου..Υ.Γ ρε παιδια καποιος να το μεταφρασει στ αγγλικα μηπως και το διαβασει.

koursaros είπε...

ΠΑΣΟΚ = ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΑΪΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ……………..ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΟΥΣΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ……………………Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ .................
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ………..Ο Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΠΛΕΟΝ ΔΟΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟ ΔΝΤ-ΕΚΤ ……….……ΟΠΩΣ Ο ΕΜΠΟΡΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΦΙΑ)ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ (15 ΤΡΙΣ. ΕΥΡΩ)ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ (ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΜΠΑΜΑ –ΜΕΡΚΕΛ-ΜΠΑΡΟΖΟ-ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 10 ΕΚ.ΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΦΥΣΙΚΑ)…………….……..ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΡΟΛΕΞ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΑΜΠΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΒΡΟΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΝ (ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ)...........ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛ ΛΑΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ (ΧΩΡΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ?.........ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΣΑΜΑΡΑΣ –ΝΤΟΡΑ).