Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

"ότι η επαρχία δεν έχει καταλάβει κρίση"


Χθες καταλαβα οτι η επαρχία δεν εχει καταλάβει κριση ή φοβάται. Ψήφισε ΝΔ για να σωσει τα ευρω της, κριμα...
Σε λιγο καιρο δεν θα εχει ουτε τα ευρω της ουτε τους συγγενείς της απο την Αθηνα. Οσο για αυτους που περιμενουν τους Αθηναιους για να τους κανουν σεφτέ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ. Δεν υπαρχει σάλιο. Θα ερθουν οι φιλοι σας οι Γερμανοι να σας σώσουν. Ο καθενας για την πάρτι του. Τέλος.

Αναγνώστης

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι ντροπή να γίνονται αυτοί οι χαρακτηρισμοί

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!!!!!
Απο σήμερα μπορείτε ν' αυτοκτονειτε ανενόχλητοι κανείς δεν θα σας δίνει σημασία!
Επαρχιωτες όταν θα φάτε και εσείς ποιο πολυ το αγγουρι θα είναι πια πολυ αργά!!

Ανώνυμος είπε...

η φτωχεια φιλε στην επαρχια βαραει κοκκινο αλλα ο φοβος για το αυριο για τους μισθους τις συνταξεις τις επιδοτησεις τα φαρμακα εκανε τα ανθρωπακια να ψηφισουν μνημονιακα κομματα.τωρα που θα πανε οι μισθοι 200ε και που ολα θα ξεπουληθουν ολα να δουμε τι θα γινει.

Ανώνυμος είπε...

Η επαρχία δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει ξεπούλημα της ΑΤΕ, ΕΟΖ (ειδικές οικονομικές ζώνες) και γενικά απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Δυστυχώς θα ξυπνήσουν απότομα.

Για όσους αντισταθήκαμε, δεν το βάζουμε κάτω. Πρέπει να ξυπνήσουμε όσο γίνεται περισσότερο κόσμο. Δεν έχουν όλοι πρόσβαση σε διαδίκτυο και έτσι ό,τι γνωρίζουν είναι από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Όσοι πάνε φέτος διακοπές στην περιφέρεια να μιλήσουν στον κόσμο. Ακόμη και τους ξένους όπου τους βρούμε τους ενημερώνουμε. Το πρόβλημα δεν είναι Ελληνικό, είναι η επίθεση της Νέας Τάξης κατά των εθνών. Χάος θέλουν να δημιουργήσουν για να εγκαταστήσουν την παγκόσμια δικτατορία τους. Η οικονομική κρίση είναι ένα από τα μέσα που χρησιμοποιούν, η λαθρομετανάστευση, άλλο. Σύντομα μπορεί να ξεσπάσει και ένας πόλεμος, ακόμη και πυρηνικός στην Μέση Ανατολή. Το εντός ή εκτός ευρώ, είναι ένα ψευτοδίλλημα. Αργά η γρήγορα δεν θα υπάρχει ευρώ. Ερχονται χίλια δυο, για τα οποία ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί για να αντιδράσει. Νέα ταυτότητα, διατροφικός κώδικας, ξεπούλημα υδάτινων πόρων, κοκ. Δεν χαλαρώνουμε.
Ακόμη και σήμερα δεν έχουμε αναγνωρίσει τον αληθινό εχθρό, γι' αυτό χρησιμοποιούμε λάθος όπλα στη μάχη. Θα μπορούσαμε να έχουμε το ισχυρότερο όπλο, όπλο ανίκητο, αλλά εμείς εναποθέτουμε τις τύχες μας σε πολιτικούς. Πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την απελευθέρωση της πατρίδας μας αλλά αυτός ο αγώνας πρέπει να έχει τις ρίζες του στις αξίες του έθνους μας και στην πίστη μας στον Θεό. Εμείς έχουμε θεοποιήσει το χρήμα και ψηφίζουμε με βάσει αυτό. Υπέρτατο αγαθό το ευρώ και η ΕΕ; Θυσία η πατρίδα και η πίστη μας; Προαναγγέλλουμε συμφωνίες και με το διάολο, δήθεν για το καλό ποιου; Ενός τόπου που δεν θα μας ανήκει; Ε, λοιπόν ο διάολος δεν κρατά τις συμφωνίες του. Δεν θα το βάλουμε κάτω και δεν είμαστε μόνοι μας.
Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος.
ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ !!
Να παν να γ...ούν τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς υπάρχει και η επαρχία μεγάλε.Ένα μεγάλο ΟΧΙ στους άθεους και στους μπαχαλάκηδες!Και κάτι άλλο που δεν έχεις καταλάβει ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ζω στην επαρχία (και μάλιστα σε επρχία που "έχει λαμβάνειν" από τους Αθηναίους) και έχεις πολύ δίκιο.

Εδώ ζούμε τους βλαζομπαρόκ "κεφαλαιούχους" των 20 και 30.000 Ευρώ, που νομίζουν ότι μέχρι τον χειμώνα θα τα έχουν ακόμη να τα χαίρονται.

Λυπάμαι. Λυπάμαι πολύ...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα για όλους μας τίποτα άλλο