Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

''Στόχος'' Ομάδος κυβερνοπολέμου της... ΜΙΤ Ο Μητροπολίτης Κονίτσης !



 Προσοχή θέλουν με το χτύπημα να συσχετίσουν το Εθνικό έργο του Μητροπολίτη Κονίτσης με την Χρυσή Αυγή ...Ο Αγιος Κονίτσης ειναι μακριά απο Πολιτικά Κόμματα !

Τούρκοι χάκαραν την ιστοσελίδα της Μητροπόλης Κόνιτσας...Να μην ξεχνάμε το Πρωτοσέλιδο της ...Χουριέτ  εναντίον του Μιχαλολιάκου  και η ίδια ανάρτηση στην σελίδα της Μητρόπολης μόνο τυχαία δεν είναι !

 Ο Μητροπολίτης Κονίτσης είναι απο τους Ιεράρχες που συχνά πυκνά Αναφέρεται στα Εθνικά Θέματα και δεν έχει καμιά σχέση με τους Ιεράρχες παπάδες, είναι ο Παπαφλέσσας της Ηπείρου
και έχει αντιπάθειες στον Αλβανικό και Τούρκικο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ....Ο Αγιος Κονίτσης ειναι μακριά απο Πολιτικά Κόμματα !


Οι Τούρκοι χάκερς, χάκαραν την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Κονίτσης και ανέρτησαν εικόνα με τον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής που τον ονομάζουν «φύρερ» και κείμενο στο οποῖο λένε περίπου τα εξής:

«Οι πωλήσεις των αγροτεμαχίων άρχισαν στην Ελλάδα. Ενοικιάσεις, ιδιοκτησίες για πώληση. Στην Αθήνα ο «Φύρερ» ηγέτης του κόμματος, με το παρατσούκλι Χρυσή Αυγή, θέλει τη...
Σμύρνη να ενταχθεί στην Ελλάδα, θέλει την Κωνσταντινούπολη και τη Μαύρη Θάλασσα.»


Μιλάνε ακόμη για τη Θεσσαλονίκη η οποία «θα πουληθεί σε χονδρική τιμή!»
Σίγουρα η συγκεκριμένη κίνηση εξυπηρετεί σκοπιμότητες...
Δείτε ΕΔΩ την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως....





Υ.Γ.
η ιστοσελίδα έχει τεθεί εκτὸς λειτουργίας για αποκατάσταση...
Νά προσθέσουμε ακόμη ότι ο Μητροπολίτης Κονίτσης, ταράζει συχνά τα λιμνάζοντα νερά του πολιτικού και εκκλησιαστικού καθωσπρεπισμού.
Η ΜΙΤ εδώ και αρκετό καιρό έχει ομάδα κυβερνοπολέμου με σκοπό να στοχεύει σελίδες...Η σελίδα ενεργοποιήθηκε αρκετές φορές χτυπώντας συνήθως σελίδες Κούρδων !
Η Στοχοποίηση όμως του Μιχαλολιάκου στην Χουριέτ έδωσε την αφορμή και τα δημοσιευματα ειναι σχεδόν τα ίδια με την ανάρτηση της Σελίδας της ΜΗτρόπολης Κονίτσης Ούτε τυχαίο ειναι να θέλουν να συσχετίσουν τον Μητροπολίτη Κονίτσης με με την Χρυσή Αυγή !
ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ