Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ


Η Νικόλ Κυριακοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο επι κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Ελσίνκι Η Κυριακοπούλου ανέβηκε στο βάθρο με επίδοση 4.60μ Η Κυριακόπουλου είχε περάσει το 4.60μ με την τρίτη...

προσπάθεια και για αυτό έμεινε στο χάλκινο μετάλλιο. Είχε την ίδια επίδοση με την Γιρίνα Πτατσινίκοβα (Τσεχία) που πήρε το χρυσό, αλλά και την γερμανίδα Μαρτίνα Στρουτζ που πήρε το ασημένιο, με τη διαφορά ότι οι δύο αυτές αθλήτριες είχαν περάσει τα 4.60μ με την πρώτη και δεύτερη προσπάθεια αντίστοιχα.

Η Κυριακοπουλου, δοκίμασε στα 4.70μ για το χρυσό, χωρίς όμως επιτυχία. Να σημειώσουμε, ότι ο αγώνας διεξήχθηκε με άσχημες καιρικές συνθήκες. Για μεγάλο χρονικό διάστημα έβρεχε, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να έχει νερό και να δυσκολεύει τις προσπάθειες.

«Ετσι όπως εξελίχθηκε το αγώνισμα ήθελα και το χρυσό, αλλά δεν μας βγήκε. Πάντως, όταν πέρασα τα 4.60μ δεν ήξερα ότι με αυτό το ύψος θα έπαιρνα μετάλλιο. Απλά, σκεφτόμουν ότι πάω στην επόμενη προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα αυτό το μετάλλιο και είμαι ευτυχισμένη που τα κατάφερα με τέτοιες καιρικές συνθήκες. Πρώτη φορά αγωνίστηκα με τόσο άσχημο καιρό» είπε η Κυριακοπούλου.


fimotro