Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ


ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ
Δύο χρόνια στην δημοσιογραφική διαπάλη απέναντι σε κάθε μορφής εξουσία που αντιστρατεύεται τα λαικά συμφέροντα, τις κοινωνικές και εργασιακές κατακτήσεις που απεμπολήθηκαν, που διαιωνίζει τις κοινωνικές ανισότητες και την φτώχεια των λαικών στρωμάτων καθώς και την άνιση κατανομή βαρών φτωχών και...
πλούσιων,

αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε δυο κουβέντες για την κυβέρνηση των εκλεκτών και νενέκων των ευρωπαίων εταίρων μας που κατ'επιταγή της τρόικας και των βαρόνων της τοκογλυφίας, έρχεται από σήμερα να κυβερνήσει τον τόπο.

Δεν έχουμε καμία προσωπική αντιδικία με κανέναν. Αυτό είναι αυτονόητο. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είμαστε κολλητοί με κανέναν από τους 39-40 νοματέους(ήταν που θα λιγόστευαν τα πρόσωπα)που αποτελούν το κυβερνητικό σώμα και δεν μας χαρτζηλικώνει κανείς για να γράψουμε καλές ή κακές κουβέντες, όπως δυστυχώς κάνουν άλλοι.

Είμαστε πεπεισμένοι(χωρίς να είμαστε προκατειλημμένοι), ότι αυτή κυβέρνηση σχηματίστηκε για να αποτύχει.

Πλην ελαχίστων περιπτώσεων, οι νέοι υπουργοί είναι καρμπόν της αποτυχημένης κυβέρνησης Καραμανλή που οδήγησε τη χώρα στο μνημόνιο.

Κάποιοι άτολμοι και οσφυοκάμπτες τεχνοκράτες δεν είναι δυνατόν και δεν έχουν προσόντα για να σηκώσουν ανάστημα και να βγάλουν την Ελλάδα από το αδιέξοδο, λέγοντας παράλληλα και μια σκληρή κουβέντα στα κοράκια που θα διαπραγματευτούν και θα ρίξουν στα ζάρια το μέλλον της πατρίδος.

Η νέα κυβέρνηση Σαμαρά(και είναι πεποίθηση μας)αποτελεί μια από τις πιο κακές κυβερνητικές προτάσεις στην ιστορία του κοινοβουλευτισμού. Τζαβάρας, Στυλιανίδης,Σταικούρας, Δένδιας, Αβραμόπουλος, Χατζηδάκης, Ιωαννίδης, Λυκουρέντζος, Κεφαλογιάννη(οικογένεια Βαρδινογιάννη) και και και...

Κρίμα. Ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που σήμερα όρκισε τους πιο "τέλειους" εκπροσώπους του για να πάει την χώρα άλλα 50 χρόνια πίσω. Ο καθένας, μια σκιά. Και όλοι μαζί ένα ακόμα μαράζι στον καημό του βλάκα ψηφοφόρου που "ψάρωσε" στα διλήμματα και στον ψυχολογικό πόλεμο των 30 ημερών και έκανε χαρακίρι πάνω στα ακριβά κοστούμια τεμπέληδων(οι πιο πολλοί)που δεν κάθισαν να δουλέψουν ούτε μια ώρα στη ζωή τους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Αυτή η κυβέρνηση(με τον Καραμανλή να πλανάται σαν φάντασμα πάνω τους), ανοίγει και τυπικά την πόρτα στην επερχόμενο εκλογικό θρίαμβο των νεοπασόκων και μεταλλαγμένων αριστερών που κάποιοι ήδη ζεσταίνονται στην αγκαλιά Τσίπρα.

Είμαστε απέναντι τους. Είναι απέναντι μας. Και είναι σίγουρο ότι και αυτή η "μάχη" θα έχει θύματα. Μόνον που εμείς δεν έχουμε πια άλλα να χάσουμε.

Γιατί οι βρεγμένοι την βροχή δεν την φοβούνται.

Καλώς ορίσατε κύριοι και μία κυρία στην νέα κόλαση του αντι-μνημονίου.

makeleio.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@ anti-nea

Αναρτηστε αυτο

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=co-CW_tdG1U