Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ


Σήμερα είναι μεγάλη μέρα.Πολύ μεγάλη για εμάς τους Έλληνες.Σήμερα θα αποδείξουμε απο τι κράμα είμαστε φτιαγμένοι.Απο το κράμα των νικητών ή απο το κράμα των δούλων.Και σίγουρα είμαστε φτιαγμένοι απο το καλό το υλικό,απο το υλικό της δύναμης...


Προσπαθούσα να σκεφτώ για πολλές μέρες να γράψω κάτι για τις σημερινές εκλογές.Κάτι για να εμψυχώσω και να τονώσω το ηθικό των Ελλήνων αδερφών μου.Τελικά αποφάσισα οτι δεν χρειάζεται τόσο σκέψη για κάτι τόσο απλο.Γιατί πιστέψτε με είναι τρομερά απλό το να συντρίψεις και να ταπεινώσεις τις ορδές των κατακτητών και των εδω υποτακτικών τους.Ίσως δεν το έχουμε καταλάβει πόσο απλό είναι.Απλά κοιτάξτε ενα οποιοδήποτε δελτίο ειδήσεων και παρατηρήστε τον πανικό τους.Έιναι πανικόβλητοι.

Όλο αυτό το σύστημα που τους συντηρούσε ολα αυτά τα χρόνια κρέμεται απο μια κλωστούλα.

Μια τόσο δα κλωστούλα μας χωρίζει απο το να αναπνεύσουμε ελεύθερα την Κυριακή το βράδυ.Έ, λοιπόν σπάστε τη.Και ενα μικρό παιδί μπορεί να το κάνει.Τραβήξτε αυτή την κλωστή και ξηλώστε ολο το πουλόβερ της μεταπολίτευσης.Το πουλόβερ της διαπλοκής,της εξάρτησης,της υποτέλειας,της αναξιοκρατείας,της υποταγής,του δοσιλογισμού.Ξηλώστε το και πετάξτε το στα σκουπίδια.

Δεν μας αξίζει σε μας τους Έλληνες τέτοια τύχη.Ποτέ δεν μας άξιζε.Καιρός να πληρώσουμε πίσω και με τόκο στους δεινάστες μας ολα για οσα ευθύνονται.

Σε αυτές τις εκλογές δεν θα πρέπει να πληρώσουν μόνο οι δοσίλογοι των τελευταίων δυο χρόνων.Θα πρέπει να πληρώσει ολο αυτό το κλεπτοκρατικό σύστημα των τελευταίων σαράντα χρόνων.Όλο το διπολικό σύστημα μαζί και τα δεκανίκια τους.Να μην μείνει τίποτα όρθιο που να το θυμίζει.Να σαρωθεί απόλυτα.


Μπορούμε να το κάνουμε.Στο χέρι μας είναι.Ό φόβος εχει μεταφερθεί στo άλλο στρατόπεδο.Στο στρατόπεδο του δοσιλογισμού.

Ή Δευτέρα θα είναι για μας , για τα παιδιά μας, και για τον Ελληνικό λαό.Και μαντέψτε..Κάποιοι θα λείπουν απο το πάρτυ.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ

Ιωάννης

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Ιωάννη, εύχομαι αυτά που λες και με τα οποία είμαι απολύτως σύμφωνος να τα έχουν σκεφτεί έστω και 30% αλλά πολύ φοβάμαι ότι με την κουλτούρα που καλλιέργησαν τα τελευταια 40 χρόνια είναι δύσκολο να αλλάξουν νοοτροπία