Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Σήμερα χτίζουμε το αύριο !!!


Σήμερα είναι η κρισιμότερη ημέρα από την μεταπολίτευση και εντεύθεν, για το μέλλον της Ελλάδος, ώς κράτους και ώς Έθνους, και εξηγούμαι γιατί.

Η οικονομική κατάσταση της χώρας είναι σε τραγική κατάσταση, εξ αιτίας των λαθών και των πολιτικών επιλογών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, των δύο κατ’εξοχήν τέως κομμάτων...
εξουσίας, όμως και της ουσιαστικής υποτέλειας της χώρας στούς “ιδιοκτήτες”.

Μιας διακυβερνήσεώς της, απο τα δύο κόμματα εξουσίας, τα τελευταία 37 χρόνια με κύρια χαρακτηριστικά, το ρουσφέτι, την αναξιοκρατία, το πελατειακό κράτος, την πλήρη αποδόμηση του παραγωγικού δυναμικού της χώρας, το “πλίατσικο” απο τούς “κομματικούς” και τούς περί αυτών, στον δημόσιο “πλούτο”, και γενικά την πλήρη διάλυση ενός κράτους σε οργανωτικό (δημόσιο τομέα), πολιτιστικό (ήθη και πνευματική αλλοτρίωση), και Εθνικό επίπεδο, με απώλεια της αξιοπρέπειάς του, καθιστώντας την χώρα “παρία”, μιάς οργανωμένης και συγκροτημένης οικονομικής οντότητος, κατά τα άλλα, Ενωμένης Ευρώπης.

Τα δύο τελευταία χρόνια και σήμερα, περισσότερο απο κάθε άλλη φορά, απεκαλύφθησαν τα ψέμματα, οι "φρούδες" υποσχέσεις, οι υποκρισίες ενός πολιτικού προσωπικού της χώρας, το οποίο, κατόρθωσε επί 37 συναπτά έτη να μάς εξαπατά και να μάς εμπαίζει και να μας εκμεταλεύεται, ώς πολίτες, και ώς ανθρώπους.

Με αποκλειστικό στόχο την προσωπική του ευημερία, και την εξασφάλιση τών απογόνων του, είτε αυτή είναι οικονομική είτε κοινωνική, κατέστρεψαν το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον της Ελλάδος, αναγκάζοντάς τα, να “ξενητευτούν”, και δεσμεύοντάς τα, να αποτελούν αντικείμενα αισχρής εκμετάλλευσης απο μεγαλοκεφαλαιούχους ντόπιους και ξένους για τα επόμενα τουλάχιστον 40 χρόνια.

Μετέτρεψαν την χώρα σε προτεκτοράτο της κ. Μέρκελ και του κ. Σαρκοζί, τσαλαπατώντας κάθε έννοια Εθνικής υπερηφάνειας, Εθνικής αξιοπρέπειας, στερώντας το “όνειρο” απο τούς Ελληνες.

Η ένταξή μας ώς χώρα στην ΕΕ αποτελούσε και αποτελεί Εθνικό στρατηγικό στόχο της Ελλάδος, κρίνοντας πάντα, ότι τα “Εθνικά οφέλη” είναι περισσότερα από τίς τυχόν ζημίες ή μειονεκτήματα, τα οποία συνεπάγεται αυτή η προσχώρηση στον οικονομικό, πρός το παρόν, οργανισμό ή σχηματισμό κρατών της Ευρώπης.

Όλα όμως έχουν ένα όριο, έχει όριο η υποτέλεια, έχει όριο η απώλεια της Εθνικής αξιοπρέπειας, έχει όριο η αίσθηση της απώλειας της ατομικής και Εθνικής μας ελευθερίας.

Ο εξευτελισμός και η αναξιοπρέπεια έχουν όριο.

Και όλα αυτά γιατί ;;;

Διότι “χρωστάμε” ώς χώρα, διότι οι κυβερνήτες μας “δανειζόντουσαν” επί 30 χρόνια στο όνομα της χώρας, ή καλύτερα μάς “έφτασαν” να χρωστάμε με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να μήν ξεχρεώνουμε ποτέ, να είμαστε πάντα χρεωμένοι.

Σε ποιούς χρωστάμε και πόσα, και πόσα χρόνια χρειάζονται να εξοφλήσουμε, ουδείς με ακρίβεια γνωρίζει, δεν μάς λένε, αυτοί οι οποίοι με περισσό θράσσος και ανερυθρίαστα, σήμερα, και εδώ και ένα μήνα, μάς “γλυκοκοιτάζουν”, μάς κτυπούν στην πλάτη σαν παλιοί “φίλοι” μας, μας κερνούν ουζάκια και ρακιές, και λένε την κάθε λογής ανοησία και “χορατό”, στοχεύοντας στο “φιλότιμό” μας, για να μάς υποκλέψουν ουσιαστικά το “πολυτιμότερό” μας, την ψήφο μας.

Αυτό το δικαίωμά μας, του να ορίζουμε εμείς και κανείς άλλος, ποιόν θέλουμε να μάς κυβερνήσει, να μας εκπροσωπήσει στην κ. Μέρκελ και στον κ. Ολάντ, να “κτυπήσει το χέρι στο τραπέζι”, όπως έπραξαν μεγάλοι ηγέτες ανά την υφήλιο, για να διαφυλάξει τα δίκαια συμφέροντα του Ελληνικού λαού, τα δικά μας δίκαια, αυτό δεν το χαρίζουμε σε κανέναν.

Θέλουμε πλέον ηγέτη με “ανάστημα”, θέλουμε Εθνικό ηγέτη, όχι εντολοδόχο των Ευρωπαίων εταίρων.Και υπάρχουν Έλληνες, δεν τα ισοπεδώνουμε όλα, πάντως όχι στα “θρασύμια του μνημονίου”, τούς “πρόθυμους αυτόκλητους σωτήρες” αυτού του τόπου, τούς "ανυστερόβουλους"!!! σωτήρες μας.

Με προαπαιτούμενα την άμεση παραγωγική ανασυγκρότηση του κράτους και την δημοσιονομική του εξυγίανση, σήμερα είναι η μέρα κατά την οποίαν πρέπει να “κραυγάσουμε”:

ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ !!!

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ !!!
πηγη