Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Μαχαίρωμα Μετανάστη από Τάγμα ΧΑ, σταθμός Αττικής


Στο 1:00 ακούγεται: "μ@@@α,του'μπηξες το μαχαίρι?" "μ@@@α,μπήκε μέσα του όλο".
* Στο 43'' ακούγεται ο μετανάστης να φωνάζει "βοήθεια" ενώ οι ΧΑυγήτες φαίνεται να κλοτσάνε.
* Ο σεκιουριτάς του σταθμού φαίνεται πως έχει δει όλο το σκηνικό της επίθεσης που έγινε στα σκαλάκια κατεβαίνωντας για το Μετρό.
* Επίσης οι Κάμερες του σταθμού πρέπει να έχουν πάρει τα πρόσωπα των Δραστών, γιατί κάπου ακούγεται μετά να λενε "μας έχουν πάρει οι Κάμερες, πάμε να την κάνουμε" ή κάτι τέτοιο.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντι-ντπ αν γίνετε γράψτε και από που βγήκε το συμπέρασμα ότι ο άτυχος άντρας δέχεται επίθεση από την ΧΑ. Σε ποιό σημείο του βίντεο αποδεικνύεται αυτό. . Έγινε έρευνα, τους έπιασε η αστυνομία ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΜΕΡΑ ΟΡΘΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣΑΜΕ¨?

Ανώνυμος είπε...

H μικροτητα σας κυριοι του αντι-ντπ δεν λεγεται ουτε περιγραφετε....να αλλαξετε το ονομα του ιστολογιου σας σε Ν.Τ.Π. αυτο πρεσβευεται ξεκαθαρα πλεον με την προπαγανδουλα σας.....οι λαθρο-μεταναστες και τα λαθρο-ορκ οπως τα αποκαλουσατε καποτε οταν παριστανατε ακομα τους "αντιστασιακους" και τους "αντι-νεοταξιστες" εγιναν τωρα σκετοι "μεταναστες" (ξεχασατε και το οικονομικοι) και προφανως δεν αποτελουν κανενα κινδυνο για το ελληνικο εθνος και λαο οπως και ο βασικος μοχλος της νεας ταξης που πρεσβευουν η παγκοσμιοποιηση....κι ολα αυτα στο ονομα των εκλεκτων "αντινεοταξιστων" και ψευτο-πατριωτων που προωθειτε οι οποιοι ταραχτηκαν πολυ με τα ποσοστα των χθεσινων εκλογων καθως ειδαν το αντι-νεοταξικο παραμυθακι τους να πηγαινει περιπατο... απο το βιντεο παρωδια δεν φαινετε δεν καταγραφετε ουτε αποδεικνειετε τιποτα εκτος απο τις μαντικες σας ικανοτητες φακιρη για την ταυτοτητα η τις προθεσεις των οποιων υποτιθεμενων δραστων....αντε να καθριζει η ηρα απο το σταρι ποτε δεν ειναι αργα για να πεσουν μερικες μασκες και προβειες ακομα, αν και σε μενα προσωπικα ειχατε δωσει αρκετα δειγματα γραφης του ποιοι πραγματικα ειστε και στο παρελθον με κατι υποπτα αρθρα που σας ξεφευγαν και δημοσιευατε...τωρα ποια δεν εχω καμμια αμφιβολια.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελληνικός λαός όμως διαχρονικά είναι σταθερός στο εξής: Ψηφίζει απατεώνες, ψεύτες, εγκληματίες, λαμόγια:

Από τον Ανδρέα Παπανδρέου έως τον ΓΑΠ και τον Σαμαρά, τον Τσοχατζόπουλο, τον Πάγκαλο και τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τον Βενιζέλο...

Ακόμα και στις εκλογές αυτές επιβραβεύτηκαν οι κωλοτούμπες, οι ασαφείς, όσοι έλεγαν εν-γνώση τους ψέματα και όσοι αποδεδειγμένα κορόιδεψαν και εξαπάτησαν τον λαό... Τέλος επιβραβεύθηκαν πανηγυρικά οι υπόδικοι εγκληματίες, ΝΑΖΙ της χρυσής αυγής που φωτογραφίζονταν δίπλα στα κολαστήρια των Γερμανών με υπερηφάνεια, στους φούρνους που τσουρούφλισαν εκατομμύρια ψυχούλες, άμαχοι, γυναίκες και παιδιά, πολλοί από τους οποίους ΕΛΛΗΝΕΣ!

Αυτός είναι ο Έλληνας του 2012. Αυτό είναι το κριτήριο με το οποίο ψηφίζει. Βασικά αυτός είναι ο μπούσουλας με τον οποίο ζει. Η Λαμογιά, η κουτοπονηρία, το ψευτο-νταηλίκι αλλά κατά βάθος η απόλυτη δειλία, ο ραγιαδισμός η αναξιοπρέπεια...

Είμαστε ντροπή για τους προγόνους μας, ντροπή για τους παππούδες μας που πολέμησαν τον Χίτλερ και τους Ναζί.

ΝΤΡΟΠΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε λαμογια....Τι προπαγάνδα ειναι αυτή???Πως το βγαλατε το συμπερασμα οτι ηταν Χ.Α???Το αποκλειουμε δηλαδη το γεγονος να τον καθαρισε καποιος γιατι σιχαθηκε την παρουσια τους και την υπερασπιση τους απο ολους τους δηθεν προοδευτικους????
Ετσι θελουν ολοι οι βρωμιαρηδες μαζι και αυτοί που τους υποστηρίζουν...!!!
Εγω φταίω που σας διαβαζα!!!
Ουστ ρε πουλημένοι!!!!

Ανώνυμος είπε...

αντι- ΝΕΑ ΤΑΞΗ και παραμύθια "ΤΟΥ ΧΑΛΙΜΑ" . Πείτε το "ΑΝΤΙ-ΧΑ" να τελειωνουμε. Αντι-Χα και μη σου πω και αντι-ΦΑ! να σας κοψει και μια επιχορήγηση ο Σορος. 15 ποστ στη σειρα αντι -ΧΑ!!! και τα υπολοιπα κλαψα γιατι δεν βγηκε ο τσιπρας να μας σωσει χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

fake ειναι παιδια μην τσιμπατε μια πλακιτσα τοων καιρων ειναι

Ανώνυμος είπε...

Ξεκαθαρίζω ότι είμαι κατά των μεταναστών και θέλω να φύγουν από την πατρίδα μου. Αλλά όλοι εσείς που γράφετε από πάνω πραγματικά χαίρεστε ;;; Ή έστω δικαιολογείτε αυτό που βλέπετε στο βίντεο. Εκεί έχει φτάσει η Ελλάδα ;;;; Ειλικρινά λυπάμαι :(. Προσωπικά εγώ αυτό που βλέπω και διορθώστε με να κάνω λάθος είναι πολλοί να επιτίθενται σε έναν και αυτό και άνανδρο είναι και καμία σχέση δεν έχει με το ήθος των Αρχαίων ούτε και των νέων Ελλήνων. Τώρα τον αν είναι Χρυσαυγήτες ή όχι αυτό δεν μπορώ να το ξέρω ας συμφωνήσουμε όμως στο ότι σίγουρα δεν είναι αναρχικοί (μπορεί να το ακούσουμε κι αυτό ποιος ξέρει) είναι φασίστες, δεν είναι άντρες και δεν έχουν καμία σχέση με το Ελληνικό πνεύμα και ήθος !!!

Ανώνυμος είπε...

Και που ξερουμε εμεις οτι δεν ηταν στημενο;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙΑΝ ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Να πουν στο σκηνοθέτη ότι όταν προχωράς με το κινητό πλάγια στο δεξί αυτί, η εικόνα πρέπει να γέρνει προς την άλλη διαγώνιο. Αλλιώς για να βγει αυτό πρέπει να περπατάς προς τα πίσω. Τα μπλουζάκια τα συγκεκριμένα τα φοράνε βαποράκια αλλά δε φαίνεται και για πολύ ψαγμένος έτσι κι αλλιώς.