Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Χρειάζεστε άλλα τρία Μνημόνια για να στρώσετε!


Δειλοί, άβουλοι, μοιραίοι. Άξιοι της μοίρας σας. Ανάξιοι μιας ιστορίας χιλιάδων ετών. Δούλοι του ΔΝΤ. Υπηρέτες της διαπλοκής. Παιδιά της σφαλιάρας. Κορόιδα.
Αυτοί είστε...
ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

Χρειάζεστε άλλα τρία Μνημόνια για να στρώσετε. Θα απολαύσω τον μνημονιακο παρά φύσιν βιασμό σας με....
απόλαυση, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, κομματοσκυλα-προδότες του έθνους. Θα το απολαύσω ιδιαίτερα όταν θα σας κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις ''για να σωθεί η πατρίδα''.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και δυνατή. Και δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τίποτα άλλο απο τις ζωές μας. Δεν θα σας αφήσουμε να πουλήσετε ουτε μέτρο απο την πατρίδα μας.

Τους επόμενους μήνες θα ξεβρακωθείτε. Αν δεν το κάνετε μόνοι σας, θα το κάνουμε εμείς.

πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ! δΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΥΟΗΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ! ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΤΡΞΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ! ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΙΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΨΙΜΟ,ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑΝ.
ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΑΒΑΝΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.
ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ! ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ.ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ!ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ!

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ- ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ , ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΔΙΚΟ......

Ανώνυμος είπε...

Ηρέμησε φίλε,η νοθεία πήγε σύννεφο!Είναι δυνατόν σε μία κατεχόμενη χώρα να άφηναν τα τσιράκια της Ν.Τ.Πραγμάτων να γίνουν ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές;