Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Σε τι ορκίστηκες ρε Μπενάκη-Κομανέτσι???


Η μπέσα, η Δημοκρατία και η πολιτική λεβεντιά δε θριάμβευσαν… Η βία, ο εκβιασμός και η πολιτική εξαπάτηση είχαν την τιμητική τους…

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον πρόεδρο της ΝΔ, που έγινε ο 13ος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης – «Χρειάζεται αρραγής εθνική ενότητα και εμπιστοσύνη», δήλωσε.

  === Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης έγινε η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Σαμαράς ορκίστηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Καρόλου Παπούλια, από τον οποίο έλαβε και την εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης.

=== «Χρειάζεται αρραγής εθνικής ενότητα και εμπιστοσύνη. Θα κάνουμε ό, τι περνά από το χέρι μας για να βγει ο λαός από την κρίση. Θα ζητήσω από τη νέα κυβέρνηση σκληρή δουλειά για να δώσουμε χειροπιαστή ελπίδα στο λαό μας», δήλωσε ο κ. Σαμαράς εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου.
=== Αμέσως μετά, ο νέος πρωθυπουργός μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για την τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον απερχόμενο υπηρεσιακό πρωθυπουργό, κ. Παναγιώτη Πικραμμένο.
=== O κ. Πικραμμένος συνεχάρη τον κ. Σαμαρά. “Πρέπει να φροντίσετε να δικαιωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού. Να αποκατασταθεί η κοινωνική αδικία”, δήλωσε μεταξύ άλλων.
πηγη

3 σχόλια:

nikos είπε...

Υποχθόνιες ενέργειες πολιτικών νάνων αφαίρεσαν τη δυνατότητα να χαρούμε ΥΠΕΚΑ τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Μάλιστα βάζουν το όλο υπουργείο στην άκρη τοποθετώντας το ως υφυπουργείο στο Υπουργείο Ανάπτυξης... ελεος κύριοι! Ωραίο κόλπο βρήκατε. Να υποθέσω ότι έτσι δεν θα χρειάζεται υπογραφή υπουργού περιβάλλοντος για να περνάνε τα fast track και τα άλλα "μεγάλα" έργα που θα προωθείτε;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΙΚΕ ΡΕΕΕΕΕ.....ΣΤΟ ΘΕΟ ...? ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ? ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΜΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΟΡΗΣΕΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παντως εγω δεν εχω ξαναδει να ορικιζεται μονος του ο πρωθυπουργος και μετα την επομενη μερα οι οι υπουργοι. Ετρεξε να ορικιστει ο Αντωνακης γιατι ξερει οτι δεν θα ειναι για πολυ !